top of page
Mockup 5.jpg

Bogen om Dating

Af datingcoach, sexolog og mand, Pasquale Paladino

ANERKENDELSER AF "DATING"

-Joan Ørting, Sexolog og Parterapeut

”Bogen er dyb og grundig. Der er ingen overfladiske tips og tricks, Pasquale bringer alle de svære temaer på banen, og han giver os nye og tidssvarende vinkler på, hvordan vi kan styrke vores mod til at stå stærkere i os selv og få en større bevidsthed om, hvem vi selv er, og hvordan vi kan opnå det, som vi drømmer om.”

 

-Tomas Friis, Mande- og Parterapeut, Mandegruppeleder og stifter af mandekursus.dk 

”Pasquales bog er et savnet værktøj. Den er ret simpel, temmelig underholdende og helt lavpraktisk og let at gå til. (…) I modsætningen til meget andet i dette felt så er denne bog ikke et sæt cheat-codes og "3 nemme trin til evig lykke og mere sex". Bogen er "the real deal" - det er DIG og hvem DU er, det i virkeligheden handler om - og det er dig, der skal gøre det hårde arbejde.”

profilbillede - low res til hjemmeside.jpg

DATING - Mandens guide til dating, at være mand og menneske

KUNSTEN AT DATE

"DATING” giver svar på

 • Hvad er min rolle som mand på datingmarkedet?

 • Hvordan får jeg opmærksomhed fra den slags kvinder, som jeg er tiltrukket af?

 • Hvad for en mand vil kvinder have?

 • Hvordan interagerer jeg med kvinder, som jeg er tiltrukket af?

 • Hvordan får jeg en date i den virkelige verden og online?

 • Hvordan holder jeg min date interesseret mellem dates?

 • Hvordan skaber jeg spændende samtaler, som får tiltrækningen til at stige?

 • Hvordan flirter jeg med min date/partner?

 • Hvilke signaler på tiltrækning sender min date, så jeg har en ide om hvor jeg står og hvornår intimiteten kan eskaleres?

 • Hvordan kommer jeg af med frygten for afvisning, frygten for akavet stilhed og ”frygten for frygten”?

"Bogen er let at gå til, underholdende og en lavpraktisk guide til at få succes med at date kvinder!"

Mockup 4.jpg

KUNSTEN AT VÆRE MAND OG MENNESKE

"DATING” kommer med vigtig viden om

 • Hvad er en "rigtig" mand?

 • Hvordan lærer jeg at hvile i mig selv og være autentisk?

 • Hvad er selvkærlighed, selvværd og selvtillid og hvordan får jeg det?

 • Hvordan lærer jeg hvem jeg er i min kerne?

 • Hvordan udvikler jeg mig som menneske?

 • Hvordan finder jeg mening og formål med livet?

Mockup 7.jpg

"Skrevet af en mand, til mænd, på et sprog, som mænd forstår!" 

UDSNIT FRA KAPITEL 1

"FØR VI GÅR I GANG"

Er du en god fangst?

Hvad skal der til for at være en god fangst i kvinders øjne, og hvad er en god fangst egentligt? Når jeg snakker om at være en god fangst, taler jeg om at have noget at byde på og have værdi som romantisk partner.

 

Lad mig starte med at spøge dig, hvor god en fangst for en kvinde synes du selv, at du er? Hvor ligger du på en skala fra 1-10, hvor 10 er topfangst, og du føler, at du har meget at byde på, og 1 er følelsen af overhovedet ikke at have noget at byde på? Giver du dig selv en 9’er og synes selv, at du har meget at byde på som romantisk partner, eller giver du dig selv en 2’er og synes ikke rigtig, at du bringer det til bordet, som du tror, at hun ønsker eller forventer. Hvis du giver dig selv et tal under 8-9, så er du allerede bagud på point, inden du går ind i relationen, i forhold til dit eget selvbillede af, hvad du ”burde” kunne tilbyde. Hvis du giver dig selv mindre værd(i), sætter du dig selv i mindreværd fra starten af. Det viser sig også i forhold til den udstråling, som du kommer med, ved ikke selv at tro, at du har meget at byde på. Det vil hun nemlig tydeligt fornemme, og det vil også vise sig i din adfærd. Din adfærd vil fortælle en historie om en mand, der prøver at overbevise hende om, at han altså har noget at byde på, i håb om at hun kan se det og bekræfte ham i, at dette må være sandt, så han selv kan tro på det. Desværre sker dette ikke, for når han higer efter hendes bekræftelse, som vi også kommer til at snakke om senere, så får det tiltrækningen til at falde.

 

Hvad føler du, at der mangler for at ramme en 10’er på skalaen over, hvad du skal have at byde på for at være en god fangst i kvinders øjne? Måske tænker du, at du burde have et bedre betalt job, en højere uddannelse eller måske større biceps for at ramme en 10’er? Eller måske tænker du, at du mangler de hvide tænder, de vilde historier fra dit eget liv eller måske en større lejlighed? Jeg kan allerede nu afsløre for dig, at ingen af de ovenstående er det, der virkeligt betyder noget for, om hun synes, at du har noget at byde på som romantisk partner.

 

Hvilken mand vil kvinder have?

Jeg har gode nyheder til dig. En kvinde har nemlig ikke brug for, at du kan tilbyde overfladiske ting for at blive tiltrukket af dig. Det har hverken noget med dit job, din løn eller den bil, du kører, der er afgørende for, om hun synes, at du har noget at byde på og er en god fangst. Så ved at indse, at det er nogle helt andre ting, som kvinders inderste lægger vægt på, når deres hjerte vurderer, om du har noget at byde på, vil det gøre to gode ting. Det første er, at når du ved, hvad kvinder universelt bliver tiltrukket af, så kan du også få et mere reelt billede af, om du har adgang til det, og i hvilken grad du ejer det? For det andet vil det give dig muligheden for at kunne arbejde på at optimere det, som har betydning, når du ved, hvad du skal arbejde med og derved undgå at spilde tiden.

 

Så hvad er det for en mand, kvinder vil have? Svaret er: En ”rigtig” mand. Hvad dét er, kommer vi til. Det vigtigste du skal tage med videre for nu er, at det ikke er overfladiske ting, hun har brug for, at du bringer til bordet, men i stedet dit autentiske, bevidste og nærværende ”jeg”, med adgang til hele ”den sunde” dig, både din sunde maskuline side og din sunde feminine side.

”Golddiggers”

Hvad med de kvinder, som bevidst kun jagter rige mænd? Nogle mænd vil argumentere imod, at det ikke er overfladiske ting, som kvinder i virkeligheden bliver tiltrukket af. Dette er ofte mænd, som har oplevet kvinder, der valgte dem selv eller andre til eller fra pga. deres velstand eller mangel på samme.

Der er mindst to årsager til, at kvinder vælger rige mænd.

Den ene årsag er, at hun har brug for noget af det, som hans velstand giver, eksempelvis tryghed eller status, så det er ikke ham som person, hun vil have, det er noget af det, som hans velstand giver hende. Her er fokus altså på det, han har og ikke den, han er. Det er ikke den sunde normale kvinde, som har dette motiv, og en ”rigtig” mand vil selvfølgelig have en kvinde, som er tiltrukket af, hvem han er og ikke af, hvad han har.

Den anden årsag er, at hun er tiltrukket af de maskuline egenskaber ved manden, som har fået ham til at være velhavende. Eksempelvis handlekraftig, risikovillig, god til at løse udfordringer, udholdende, målorienteret. Så der er ikke noget forkert ved, at kvinden tiltrækkes af en mand, som er rig, men for de sunde normale kvinder er det mandens maskuline egenskaber, de er tiltrukket af og ikke hans velstand. Derfor kan en mand, som viser de samme maskuline egenskaber, uden at have rigdom, tiltrække de samme sunde normale kvinder, som den rige mand, og det er derfor ikke hans rigdom, som er afgørende for, om de sunde normale kvinder bliver tiltrukket.

PASQUALE I MEDIERNE

Ekstra_Bladet_logo sort hvid.png
unnamed sort hvid.jpg
98ddba0f-500a-484a-b074-3b2f0462b63e sort hvid.jpg
Skala-FM sort hvid.png
images hvid.png

Pasquale er Kærlighedscoach på "Efter Ex"

SE & HØR OMTALER DATING

artikel se og hør.jpg

(Klik på billedet og læs artiklen)

OM PASQUALE PALADINO

Jeg hedder Pasquale Paladino og er født og opvokset i Danmark med en Dansk mor og Italiensk far.

 

Jeg har en stor fascination indenfor menneskers adfærd, sociale interaktioner, verbal- og non verbal kommunikation og psykologi. Og mine ekstra særlige "kæpheste" er kærlighed, tiltrækning og seksualitet. Jeg tror på, at autenticitet og nærvær blandet med integritet og viden kan skabe den balance i kærlighedslivet, som gør det smidigt, meningsfuldt og livsgivende.

I terapien lægger jeg stor vægt på tryghed, ærlighed og respekt. Det er grundstenene for at kunne skabe et rum for forandring, healing af traumer og nye indsigter.

Med langt over 500 sessioner i bagagen, kan du med tryghed vælge mig som din/jeres terapeut.

 • Terapeuten kendt fra TV

 • Datingcoach, Parterapeut, Sexolog og Kropsterapeut

 • Underviser på Parterapeut og Sexolog uddannelsen

 • Afholder af workshops til par og singler

 • Forfatter af bogen “DATING -Mandens guide til dating, at være mand og menneske"

 • Forfatter af e-bogen “Få de rigtige matches på Tinder”

 • Skaber af Dating-analyse serien

 • Skribent af artikler om sex, samliv og kærlighed til bl.a. Se & Hør, Ekstrabladet og Ritzau

 • Kærlighedscoach i tv programmet "Efter Ex"

 • Kærlighedscoach hos radiokanalen Skala.FM

 • Lavet podcast afsnit med Joan Ørting

 • Kærlighedscoach til “Flirting anno 2021”

 • Enneagram practitioner (persontype værktøj)

 • Ekspert i kropssprog, verbal og nonverbal kommunikation

 • Samtalens kunst -samtaler der skaber samhørighed og tiltrækning

bottom of page