top of page
Hand and Leaf

Sexolog

v. Parterapeut & Sexolog
Pasquale Paladino

Sexolog hjælp: manglende sexlyst, sexafhængig og seksuelle problemer

KOM TIL MED DET SAMME

Jeg har altid reserveret tider i min kalender til nye klienter, så du/i hurtigt kan komme i gang. Jeg har åbent både dag/aften/weekend.

ANDRE SIGER

"Efter en samtale med Pasquale, gik vi som par derfra med en følelse af både at være blevet hørt og forstået. I rygsækken fik vi (og har vi nu) en masse værktøjer tilpasset netop os og de ting, vi stod overfor. Pasquale forstår både manden og kvindens synspunkt, han lytter og han skaber gode rammer for at åbne op, både som par og individ. Man føler sig tryg i Pasquales hænder.

Kæmpe anbefaling herfra."

Touch

SEKSUALITET OG SEKSUELLE UDFORDRINGER

Som Sexolog hjælper jeg både mænd og kvinder til at få løst en bred vifte af forskellige problemstillinger som har med seksualitet at gøre.

Hvilken af de 3 kategorier befinder din problemstilling sig i?

1. Seksuel identitet

Usikkerhed, skam, indre overbevisninger, fordomme eller andre ting kan afholde en fra at udfolde sin seksualitet fuldt ud. Det kan føles begrænsende og skabe en indre længsel, når man ikke har adgang til- eller tør stå ved sin seksualitet. Der er måske bruge for at få sat ord på hvad det du er nysgerrig på handler om, hvor længslen stammer fra og hvorfor du tiltrækkes af lige præcis det. Måske har du en fetish, noget du er nysgerrig på eller en seksuel skyggeside, som du har lyst til at kigge nærmere på.

2. Manglende sexlyst og orgasmer

Hvad enten du er i et parforhold eller single kan manglende sexlyst og orgasmer gøre tilværelsen "grå".

Manglende evne til at få orgasme kan godt, men hænger langt fra altid sammen med, den manglende sexlyst. Den seksuelle energi er med til at give os drive, kreativitet og livsgnist.

I parforhold kan manglende sexlyst fører til skænderier om hvor ofte man skal have sex, partnerens uforløste behov og manglende intimitet.

3. Manglende kommunikation om sexlivet i parforholdet

Når kommunikationen om sex ikke fungerer, giver det problemer, når sexlivet møder udfordringer. Det fører ofte til, at en eller begge parter, i al hemmelighed, søger at få dækket den længsel, som de ikke har fået hos partneren, et andet sted. Den følelsesmæssige forbindelse svækkes og det ender ofte i utroskab.

TERAPIFORLØB OG TILGANG

Hvor foregår terapien?

Jeg har lokaler i Bording (7441) som ligger mellem Herning og Silkeborg. Lokalerne er beliggende nær motorvejsafkørslen, så det er nemt at komme til og fra.

Hvis afstanden er en udfordring eller du/i føler jer tryggere i egne omgivelser, kan terapien også afholdes online. Dette kan, for nogle, være nemmere at få til at passe ind i en travl hverdag.

Terapiform

Terapi hos mig foregår som samtaleterapi, hvor jeg anvender mit terapeutiske værktøjsbælte sammen med min erfaring og intuition. Alt efter kontekst, kan der også blive undervist eller lavet små øvelser, alt efter hvad jeg fornemmer at der er brug for.

Hand Reaching Out
BOOK 3 SAMTALER
-OG FÅ 1.000 KR. RABAT

Jeg anbefaler altid at starte med 3 samtaler. Så kan vi nå ind til kernen og har tid til at arbejde med udfordringen, både i samtalerne og mellem sessionerne. Efter de 3 samtaler laver vi en status af forløbet og ofte er de 3 samtaler nok til, at du har fået alt det der skal til, for at være selvkørende og vi kan afslutte forløbet. Hvis du vurderer, at der er behov for mere støtte og terapi, så kan samarbejdet selvfølgelig fortsættes. Når du booker 3 samtaler giver jeg 1.000 kr. i rabat.

GRATIS FORSAMTALE

Hvis du er i tvivl om hvorvidt jeg er den rigtige til at hjælpe med netop den udfordring som du står med, hvis der er spørgsmål eller du blot vil mærke om der er kemi, så book en gratis forsamtale.

 

Her snakker vi over telefonen i 10-20 minutter, hvor jeg hører om udfordringen og fortæller hvad jeg kan gøre for dig, ved netop den situation, som du befinder dig i.

Forsamtalen er uforpligtende og giver dig mulighed for at få en fornemmelse af det hele, inden du beslutter dig for, om vi skal samarbejde.

PRISER & FORLØB

Mobile Phone_edited_edited_edited_edited

Gratis forsamtale

 • Varighed 15-20 min.

 • Over telefon

0 kr.

Hand_Model low res_edited_edited.jpg

Sexolog samtale

 • Varighed 60 min.

 • Online eller i mine lokaler

1 Samtale 1.500 kr.

3 Samtaler 3.500 kr.

-spar 1.000 kr.

Booking

SPØRGSMÅL OG BOOKING

OM PASQUALE PALADINO

Jeg hedder Pasquale Paladino og er født og opvokset i Danmark med en Dansk mor og Italiensk far.

 

Jeg har en stor fascination indenfor menneskers adfærd, sociale interaktioner, verbal- og non verbal kommunikation og psykologi. Og mine ekstra særlige "kæpheste" er kærlighed, tiltrækning og seksualitet. Jeg tror på, at autenticitet og nærvær blandet med integritet og viden kan skabe den balance i kærlighedslivet, som gør det smidigt, meningsfuldt og livsgivende.

I terapien lægger jeg stor vægt på tryghed, ærlighed og respekt. Det er grundstenene for at kunne skabe et rum for forandring, healing af traumer og nye indsigter.

Med langt over 500 sessioner i bagagen, kan du med tryghed vælge mig som din/jeres terapeut.

 • Terapeuten kendt fra TV

 • Underviser på Parterapeut og Sexolog uddannelsen

 • Afholder af workshops til par og singler

 • Forfatter af bogen “Dating-Håndbogen til mænd”

 • Forfatter af e-bogen “Få de rigtige matches på Tinder”

 • Skribent af artikler om sex, samliv og kærlighed til bl.a. Se & Hør, Ekstrabladet og Ritzau

 • Kærlighedscoach i tv programmet "Efter Ex"

 • Kærlighedscoach hos radiokanalen Skala.FM

 • Lavet podcast afsnit med Joan Ørting

 • Kærlighedscoach til “Flirting anno 2021”

 • Enneagram practitioner (persontype værktøj)

 • Ekspert i kropssprog, verbal og nonverbal kommunikation

 • Samtalens kunst -samtaler der skaber samhørighed og tiltrækning

DatingOgParforhold I MEDIERNE

images hvid.png
Ekstra_Bladet_logo sort hvid.png
98ddba0f-500a-484a-b074-3b2f0462b63e sort hvid.jpg
unnamed sort hvid.jpg
Skala-FM sort hvid.png
bottom of page