Hand and Leaf

Sexolog

Pasquale Paladino

Sexolog hjælp: manglende sexlyst, sexafhængig og seksuelle problemer

KOM TIL MED DET SAMME

Jeg har altid reserveret tider i min kalender til nye klienter, så du/i hurtigt kan komme i gang.

ANDRE SIGER

"Efter en samtale med Pasquale, gik vi som par derfra med en følelse af både at være blevet hørt og forstået. I rygsækken fik vi (og har vi nu) en masse værktøjer tilpasset netop os og de ting, vi stod overfor. Pasquale forstår både manden og kvindens synspunkt, han lytter og han skaber gode rammer for at åbne op, både som par og individ. Man føler sig tryg i Pasquales hænder.

Kæmpe anbefaling herfra."

Touch

SEKSUALITET OG SEKSUELLE UDFORDRINGER

Som Sexolog hjælper jeg både mænd og kvinder til at få løst en bred vifte af forskellige problemstillinger som har med seksualitet at gøre.

Hvilken af de 3 kategorier befinder din problemstilling sig i?

1. Seksuel identitet

Usikkerhed, skam, indre overbevisninger, fordomme eller andre ting kan afholde en fra at udfolde sin seksualitet fuldt ud. Det kan føles begrænsende og skabe en indre længsel, når man ikke har adgang til- eller tør stå ved sin seksualitet. Der er måske bruge for at få sat ord på hvad det du er nysgerrig på handler om, hvor længslen stammer fra og hvorfor du tiltrækkes af lige præcis det. Måske har du en fetish, noget du er nysgerrig på eller en seksuel skyggeside, som du har lyst til at kigge nærmere på.

2. Manglende sexlyst og orgasmer

Hvad enten du er i et parforhold eller single kan manglende sexlyst og orgasmer gøre tilværelsen "grå".

Manglende evne til at få orgasme kan godt, men hænger langt fra altid sammen med, den manglende sexlyst. Den seksuelle energi er med til at give os drive, kreativitet og livsgnist.

I parforhold kan manglende sexlyst fører til skænderier om hvor ofte man skal have sex, partnerens uforløste behov og manglende intimitet.

3. Manglende kommunikation om sexlivet i parforholdet

Når kommunikationen om sex ikke fungerer, giver det problemer, når sexlivet møder udfordringer. Det fører ofte til, at en eller begge parter, i al hemmelighed, søger at få dækket den længsel, som de ikke har fået hos partneren, et andet sted. Den følelsesmæssige forbindelse svækkes og det ender ofte i utroskab.

TERAPIFORLØB OG TILGANG

Hvor foregår terapien?

Terapien foregår som regel i mine lokaler i Holstebro, beliggende nær motorvejsafkørslen, så det er nemt at komme til og fra.

Hvis afstanden er en udfordring eller i føler jer tryggere i egne omgivelser, kan parterapien også afholdes online. Dette kan, for nogle, være nemmere at få til at passe ind i en travl hverdag.

Terapiform

Parterapi hos mig foregår som samtaleterapi, hvor jeg anvender mit terapeutiske værktøjsbælte sammen med min erfaring og intuition. Alt efter kontekst, kan der også blive undervist eller lavet små øvelser, alt efter hvad jeg fornemmer at der er brug for.

Hand Reaching Out
BOOK TERAPI FORLØB
-OG FÅ 500 KR. RABAT

For at komme i dybden, og hvis udfordringen er et større emne, kan det ofte kræve et forløb at få bearbejdet og komme rundt om det hele. Hvis du vælger at booke et forløb på 3 sessioner, får du 500 kr. i rabat.

GRATIS FORSAMTALE

Er du i tvivl om jeg kan hjælpe dig og vil du mærke om der er kemi, inden du beslutter dig for at booke en samtale?

 

Book en gratis forsamtale. Her snakker vi over telefonen i 15-20 min, hvor du fortæller om din udfordring og jeg fortæller om hvad jeg kan gøre for dig, ved netop den situation, som du befinder dig i.

Du er ikke forpligtet til at booke en session, blot fordi du har haft en forsamtale. Forsamtalen giver dig mulighed for at få en fornemmelse af det hele, inden du beslutter dig.

Skulle du beslutte dig for, at vi ikke er det rigtige match, så bliver der ikke stilet spørgsmål og vores veje skilles her.

PRISER & FORLØB

Gratis forsamtale

 • Varighed 15-20 min.

 • Over telefon

0 kr.

Sexolog samtale

 • Varighed 60 min

 • Online eller i mine lokaler

1 samtale 1.000 kr.

3 samtaler 2.500 kr.

 

SPØRGSMÅL OG BOOKING

OM PASQUALE PALADINO

Jeg hedder Pasquale Paladino og er født og opvokset i Danmark med en Dansk mor og Italiensk far.

 

Jeg har en stor fascination indenfor menneskers adfærd, sociale interaktioner, verbal- og non verbal kommunikation og psykologi. Og mine ekstra særlige "kæpheste" er kærlighed, tiltrækning og seksualitet. Jeg tror på, at autenticitet og nærvær blandet med integritet og viden kan skabe den balance i kærlighedslivet, som gør det smidigt, meningsfuldt og livsgivende.

I terapien lægger jeg stor vægt på tryghed, ærlighed og respekt. Det er grundstenene for at kunne skabe et rum for forandring, healing af traumer og nye indsigter.

Med langt over 500 sessioner i bagagen, kan du med tryghed vælge mig som din/jeres terapeut.

 • Terapeuten kendt fra TV

 • Underviser på Parterapeut og Sexolog uddannelsen

 • Afholder af workshops til par og singler

 • Forfatter af bogen “Dating-Håndbogen til mænd”

 • Forfatter af e-bogen “Få de rigtige matches på Tinder”

 • Skribent af artikler om sex, samliv og kærlighed til bl.a. Se & Hør, Ekstrabladet og Ritzau

 • Kærlighedscoach i tv programmet "Efter Ex"

 • Kærlighedscoach hos radiokanalen Skala.FM

 • Lavet podcast afsnit med Joan Ørting

 • Kærlighedscoach til “Flirting anno 2021”

 • Enneagram practitioner (persontype værktøj)

 • Ekspert i kropssprog, verbal og nonverbal kommunikation

 • Samtalens kunst -samtaler der skaber samhørighed og tiltrækning

DatingOgParforhold I MEDIERNE

images hvid.png
Ekstra_Bladet_logo sort hvid.png
98ddba0f-500a-484a-b074-3b2f0462b63e sort hvid.jpg
unnamed sort hvid.jpg
Skala-FM sort hvid.png