top of page
Cheating-feature 200 kb.jpg

Utroskab

Parterapeut og Sexolog
Pasquale Paladino

​Utroskab: Problemer med utroskab, affære eller sidespring?

KOM TIL MED DET SAMME

Jeg har altid reserveret tider i min kalender til nye klienter, så i hurtigt kan komme i gang. Jeg har åbent både dag/aften/weekend.

ANDRE SIGER

Hør udtalelser fra par som har været i parterapi pga. utroskab.

00:00 / 01:11
Image by Mathilde Langevin

GENOPBYG TILLIDEN EFTER UTROSKAB

Få hjælp til at genopbygge tilliden efter utroskab med en effektiv og gennemprøvet metode, som er forfinet igennem hundredvis af parterapi samtaler, og som har vist, igen og igen, at kunne genskabe tilliden i selv de største tillidsbrud i forbindelse med utroskab!

Så skete det for jer! Parforholdet blev ramt af utroskab!

Måske blev utroskaben afsløret eller måske blev den fortalt? Måske er det første gang det er sket eller måske er det sket før, og der blev lovet, at det ikke ville ske igen?

Uanset hvad, så er der nødt til at blive gjort noget, for at tilliden kan blive genoprettet, forholdet fortsætte og I kan finde tilbage til det trygge og gode parforhold I engang havde sammen.


Én ting er sikkert
Hvis ikke I arbejder med at genoprette tilliden, så fører det stort set altid til, at der kommer til at ske en eller flere af følgende punkter, som gør det sværere for forholdet at overleve på sigt:

Den uskyldige partner
1. Får en stigende trang til usund kontrol/mistillid/jalousi/
begrænsende regler for den skyldige.


2. Får flere og flere svære følelser, som ikke kan blive forløst, men enten stiger i intensitet eller også lukkes følelses-systemet helt ned, og den uskyldige partner mister mere og mere forbindelsen til sig selv og sin partner.


3. Holder nogle af de svære følelser tilbage, for at forsøge at “komme videre” og lægge tillidsbruddet bag sig. Men det er som om at følelserne bliver ved med at ”larme” i den uskyldige partner og at tillids-såret ikke vil hele.


4. Holder ikke de svære følelser tilbage, men når den uskyldige deler sine følelser, forsøger partneren at forsvare, forklare, fikse eller bliver frustreret, hvilket ikke genopretter tilliden.

Den skyldige partner
1. Mister på sigt tålmodigheden eller har svært ved at rumme den uskyldige partners følelser og svare på spørgsmål (hvor svaret ofte ikke er godt nok alligevel), så den uskyldige ikke føler sig mødt.


2. Får det svært med at være i relationen med den uskyldige partner, fordi det vækker skyld/skam/dårlig samvittighed i den skyldige, så den skyldige får lyst til at trække sig.


3. Forsøger at beskytte den uskyldige ved at holde detaljer tilbage og vil helst undgå at snakke om det, der er sket, for ikke at mærke de ubehagelige følelser forbundet med at se sin partner være såret.

FOREBYG AT DET ALDRIG SKER IGEN

Hvis I ikke arbejder med tillidsbruddet og årsagen:

1. Genopbygges tilliden ikke, uanset hvor lang tid der går. (nej, tiden læger ikke alle sår!) 

2. Er sandsynligheden for at der sker et nyt tillidsbrud stor, da den underliggende årsag til at tillidsbruddet fandt sted til at starte med, ikke er løst.

Parterapi er vejen igennem

Igennem et parterapi forløb med mig får I indsigter, baggrundsviden og værktøjer, så I kan begynde at genskabe tilliden. For de fleste er 3 parterapi samtaler nok til efterfølgende selv at kunne arbejde videre med at genoprette tilliden.

Den underliggende årsag

For at den uskyldige kan føle sig tryg og åbne sit hjerte igen til at give den skyldige en chance mere, arbejder vi med at finde og løse den underliggende årsag hos den skyldige, som fik den skyldige til at afvige fra parforholdets rammer. Den skyldige skal lære de kompetencer og indsigter, der skal til, for at kunne tage ansvar for at det ikke sker igen.

Hvor foregår terapien?

Jeg har lokaler i Bording (7441) som ligger mellem Herning og Silkeborg. Lokalerne er beliggende nær motorvejsafkørslen, så det er nemt at komme til og fra.

Hvis afstanden er en udfordring eller du/i føler jer tryggere i egne omgivelser, kan terapien også afholdes online. Dette kan, for nogle, være nemmere at få til at passe ind i en travl hverdag.

Terapiform

Terapien hos mig foregår som samtaleterapi, hvor jeg anvender mit terapeutiske værktøjsbælte sammen med min erfaring og intuition. Alt efter kontekst, kan der også blive undervist eller lavet små øvelser, alt efter hvad jeg fornemmer at klienten har brug for. Samtaler kan foregå med blot den ene partner eller begge, alt efter ønske.

 

Mellem sessionerne

Klienten vil i terapien få indsigter, konkrete redskaber og værktøjer, til at arbejde videre med hjemme, mellem sessionerne. Dette er for at styrke fundamentet vi får lagt i terapien, så forandringerne bliver forankret og permanente. 

Vision

Min vision efter hver terapi session er, at i går hjem med en dybere forståelse af jer selv, samt at i har en tydelig og udførlig plan for at arbejde med udfordringen.

Image by Luke Jones
BOOK 3 SAMTALER
-OG FÅ 1.000 KR. RABAT

Jeg anbefaler altid at starte med 3 samtaler. Så kan vi nå ind til kernen og har tid til at arbejde med udfordringen, både i samtalerne og mellem sessionerne. Efter de 3 samtaler laver vi en status af forløbet og ofte er de 3 samtaler nok til, at i har fået alt det der skal til, for at være selvkørende og vi kan afslutte forløbet. Hvis i vurderer, at der er behov for mere støtte og terapi, så kan samarbejdet selvfølgelig fortsættes. Når i booker 3 samtaler giver jeg 1.000 kr. i rabat.

GRATIS FORSAMTALE

Hvis i er i tvivl om hvorvidt jeg er den rigtige til at hjælpe med netop den udfordring som i står med, hvis der er spørgsmål eller blot vil mærke om der er kemi, så book en gratis forsamtale.

 

Her snakker vi over telefonen i 10-20 minutter, hvor jeg hører om udfordringen og fortæller hvad jeg kan gøre for jer, ved netop den situation, som i befinder jer i.

Forsamtalen er uforpligtende og giver jer mulighed for at få en fornemmelse af det hele, inden i beslutter jer for, om vi skal samarbejde.

PRISER & FORLØB

Mobile Phone_edited_edited_edited_edited

Gratis forsamtale

 • Varighed 15-20 min.

 • Over telefon

0 kr.

AEnB2UrmXelVHosDKDF3HbOYCOUCWaSXioYcdT17

Parterapi

 • Varighed 60 min.

 • Online eller i mine lokaler

1 Samtale 2.000 kr.

3 Samtaler 5.000 kr.

-spar 1.000 kr.

Booking

SPØRGSMÅL OG BOOKING

OM PASQUALE PALADINO

Jeg hedder Pasquale Paladino og er født og opvokset i Danmark med en Dansk mor og Italiensk far.

 

Jeg har en stor fascination indenfor menneskers adfærd, sociale interaktioner, verbal- og non verbal kommunikation og psykologi. Og mine ekstra særlige "kæpheste" er kærlighed, tiltrækning og seksualitet. Jeg tror på, at autenticitet og nærvær blandet med integritet og viden kan skabe den balance i kærlighedslivet, som gør det smidigt, meningsfuldt og livsgivende.

I terapien lægger jeg stor vægt på tryghed, ærlighed og respekt. Det er grundstenene for at kunne skabe et rum for forandring, healing af traumer og nye indsigter.

Med langt over 500 sessioner i bagagen, kan du med tryghed vælge mig som din/jeres terapeut.

 • Terapeuten kendt fra TV

 • Underviser på Parterapeut og Sexolog uddannelsen

 • Afholder af workshops til par og singler

 • Forfatter af bogen “Dating-Håndbogen til mænd”

 • Forfatter af e-bogen “Få de rigtige matches på Tinder”

 • Skribent af artikler om sex, samliv og kærlighed til bl.a. Se & Hør, Ekstrabladet og Ritzau

 • Kærlighedscoach i tv programmet "Efter Ex"

 • Kærlighedscoach hos radiokanalen Skala.FM

 • Lavet podcast afsnit med Joan Ørting

 • Kærlighedscoach til “Flirting anno 2021”

 • Enneagram practitioner (persontype værktøj)

 • Ekspert i kropssprog, verbal og nonverbal kommunikation

 • Samtalens kunst -samtaler der skaber samhørighed og tiltrækning

DatingOgParforhold I MEDIERNE

images hvid.png
Ekstra_Bladet_logo sort hvid.png
98ddba0f-500a-484a-b074-3b2f0462b63e sort hvid.jpg
unnamed sort hvid.jpg
Skala-FM sort hvid.png
bottom of page