190506-jealous-couple-feelings-ac-1111p.jpg

Jalousi: Jaloux? Få hjælp til problemer med jalousi i parforholdet!

Jalousi

Image by Thom Holmes

ER DU ELLER DIN PARTNER JALOUX?

Jalousi kan være utrolig destruktivt for parforholdet. Der kan være forskellige grunde til, at den ene eller begge parter er jaloux. Sammen med mig får vi, enten med jer begge eller den ene af jer, arbejdet os ned og fundet ud af hvor jalousien kommer fra, fundet ud af hvad der skal til, for at du kan komme af med din jalousi.

Det første skridt er at have et ønske om forandring, det næste -og sværeste- skridt er at handle på det. Når du eller i er klar, så tilbyder jeg professionel hjælp til at arbejde med den jalousi der skaber problemer hos jer. Både din partner og dig fortjener at kunne slappe af i forholdet og give jer til hinanden mere fuldt ud. Vejen til det er at få jalousien under kontrol, tilliden styrkes og vigtigst af alt, kærligheden blusser endnu mere op. Det kan være sårbart at arbejde med jalousi, men oftest er succesraten for at par bliver sammen større, når der ikke er jalousi der blokerer for følelserne.

Jalousi kan komme i 3 "masker" / variationer, der dækker over jalousien:

1. Frygt for at der skal ske partneren noget - hvis nogen skulle gøre noget, som sætter partnerens velbefindende i fare

Den jaloux bekymrer sig i en overdreven grad om partnerens velbefindende og tvivler på, om partneren kan tage vare på sig selv og træffe egne beslutninger ansvarligt.

2. Frygt for at miste partneren til en anden - hvis partneren skulle være utro

Dette er nok den maske, som jalousien tydeligst gemmer sig bag. Den jaloux er bange for, at partneren får lyst til at være sammen med en anden, som er bedre end den jaloux selv.

3. Frygt for at miste partneren - hvis partneren ikke ønsker være i forholdet mere

Den jaloux bebrejder sig selv, er usikker og gør ofte sig selv til offer. Partneren skal i overdreven grad bekræfte og "redde" den jaloux.

TERAPIFORLØB OG TILGANG

Hvor foregår terapien?

Terapien foregår som regel i mine lokaler i Holstebro, beliggende nær motorvejsafkørslen, så det er nemt at komme til og fra.

Hvis afstanden er en udfordring eller du føler dig tryggere i egne omgivelser, kan terapien også afholdes online. Dette kan, for nogle, være nemmere at få til at passe ind i en travl hverdag.

Terapiform

Terapien hos mig foregår som samtaleterapi, hvor jeg anvender mit terapeutiske værktøjsbælte sammen med min erfaring og intuition. Alt efter kontekst, kan der også blive undervist eller lavet små øvelser, alt efter hvad jeg fornemmer at klienten har brug for.

 

Mellem sessionerne

Klienten vil i terapien få indsigter, konkrete redskaber og værktøjer, til at arbejde videre med hjemme, mellem sessionerne. Dette er for at styrke fundamentet vi får lagt i terapien, så forandringerne bliver forankret og permanente. Der er ingen nøgenhed i sessionerne.

Vision

Min vision efter hver terapi session er, at klienten går hjem med en dybere forståelse af ham selv, samt at han har en tydelig og udførlig plan for at arbejde med udfordringen.

Hvor mange gange skal man i terapi?

Det er individuelt fra mand til mand og alt efter hvor længe en problemstilling tager om at blive løst.

En god start er et forløb på 3 gange, hvor jeg anbefaler 1 uge mellem samtalerne. Dét gør, at det er nemmere for klienten at holde momentum og have fokus og dedikation på arbejdet med udfordringen.

Image by Mimi Thian
BOOK TERAPI FORLØB
-OG FÅ 500 KR. RABAT

For at komme i dybden, og hvis udfordringen er et større emne, kan det ofte kræve et forløb, at få bearbejdet og komme rundt om det hele. Hvis du vælger at booke et forløb af 3 sessioner, får du 500 kr. rabat.

GRATIS FORSAMTALE

Er du i tvivl om jeg kan hjælpe dig og vil du mærke om der er kemi, inden du beslutter dig for at booke en samtale?

 

Så kan du booke en gratis forsamtale. Her snakker vi over telefonen i 15-20 min, hvor du fortæller om din udfordring og jeg fortæller om hvad jeg kan gøre for dig, ved netop den situation du befinder dig i.

Du er ikke forpligtet til at booke en session, blot fordi du har haft en forsamtale. Forsamtalen giver dig mulighed for at få en fornemmelse af det hele, inden du beslutter dig.

Skulle du beslutte dig for, at vi ikke er det rigtige match, så bliver der ikke stilet spørgsmål og vores veje skilles her.

Gratis forsamtale

 • Varighed 15-20 min.

 • Over telefon

0 kr.

Terapi samtale

 • Varighed 60 min

 • Online eller i mine lokaler

1.000 kr.

Forløb á 3 x 60 min.

2.500 kr. (spar 500 kr.)

 

PRISER & FORLØB

SPØRGSMÅL OG BOOKING

OM PASQUALE PALADINO

Jeg hedder Pasquale Paladino og er født og opvokset i Danmark med en Dansk mor og Italiensk far.

 

Jeg har en stor fascination indenfor menneskers adfærd, sociale interaktioner, verbal- og non verbal kommunikation og psykologi. Og mine ekstra særlige "kæpheste" er kærlighed, tiltrækning og seksualitet. Jeg tror på, at autenticitet og nærvær blandet med integritet og viden kan skabe den balance i kærlighedslivet, som gør det smidigt, meningsfuldt og livsgivende.

I terapien lægger jeg stor vægt på tryghed, ærlighed og respekt. Det er grundstenene for at kunne skabe et rum for forandring, healing af traumer og nye indsigter.

Med mere end 500 sessioner i bagagen, kan du med tryghed vælge mig som din/jeres terapeut.

I mit cv gemmer sig bl.a.:

 • Underviser på Parterapeut og Sexolog uddannelsen

 • Masterclass Parterapeut og Sexolog v. Joan Ørting

 • Mastercoach med speciale i Dating & Parforhold v. Sofia Manning

 • Enneagram practitioner (persontype værktøj) 

 • Afholder af workshops til par og singler

 • Forfatter af bogen “Dating-Håndbogen til mænd”

 • Forfatter af e-bogen “Tinder guide til mænd”

 • Skribent af adskillige artikler om sex, samliv og kærlighed til bl.a. Se & Hør

 • Medvirkende i tv programmet "Efter Ex" som Parterapeut ekspert

 • Kærlighedsekspert hos radiokanalen Skala.FM

 • Ekspert kilde til workshoppen “Flirting anno 2021”

 • Har YouTube kanalen DatingOgParforhold, hvor jeg bl.a. laver dating analyse videoer og tips til dating og parforhold

 • Ekspert i kropssprog, verbal og nonverbal kommunikation

 • Samtalens kunst -samtaler der skaber samhørighed og tiltrækning