top of page
190506-jealous-couple-feelings-ac-1111p.jpg

Jalousi: Jaloux? Få hjælp til problemer med jalousi i parforholdet!

Jalousi

v. Parterapeut & Sexolog Pasquale Paladino

KOM TIL MED DET SAMME

Jeg har altid reserveret tider i min kalender til nye klienter, så du/i hurtigt kan komme i gang. Jeg har åbent både dag/aften/weekend.

ANDRE SIGER

"Pasquale har en utrolig evne til at skabe et trygt rum med hans lyttende og rolige person.

Pasquale er super skarp til at lytte, stille de rigtige spørgsmål og herigennem finder han mønstre, værktøjer og øvelser som der arbejdes videre med under forløbet.

Personligt er jeg med Pasquales hjælp kommet videre på rejsen med at smide min egen-kontrol, turde være mig selv, sænke mine forventninger og hermed få kontrollen tilbage over de følelser som kommer. Jeg giver derfor Pasquale de bedste anbefalinger."

Image by Thom Holmes

ER DU ELLER DIN PARTNER JALOUX?

Jalousi kan være utrolig destruktivt for parforholdet. Der kan være forskellige grunde til, at den ene eller begge parter er jaloux. Sammen med mig får vi, enten med jer begge eller den ene af jer, arbejdet os ned og fundet ud af hvor jalousien kommer fra, fundet ud af hvad der skal til, for at du kan komme af med din jalousi.

Det første skridt er at have et ønske om forandring, det næste -og sværeste- skridt er at handle på det. Når du eller i er klar, så tilbyder jeg professionel hjælp til at arbejde med den jalousi der skaber problemer hos jer. Både din partner og dig fortjener at kunne slappe af i forholdet og give jer til hinanden mere fuldt ud. Vejen til det er at få jalousien under kontrol, tilliden styrkes og vigtigst af alt, kærligheden blusser endnu mere op. Det kan være sårbart at arbejde med jalousi, men oftest er succesraten for at par bliver sammen større, når der ikke er jalousi der blokerer for følelserne.

Jalousi kan komme i 3 "masker" / variationer, der dækker over jalousien:

1. Frygt for at der skal ske partneren noget - hvis nogen skulle gøre noget, som sætter partnerens velbefindende i fare

Den jaloux bekymrer sig i en overdreven grad om partnerens velbefindende og tvivler på, om partneren kan tage vare på sig selv og træffe egne beslutninger ansvarligt.

2. Frygt for at miste partneren til en anden - hvis partneren skulle være utro

Dette er nok den maske, som jalousien tydeligst gemmer sig bag. Den jaloux er bange for, at partneren får lyst til at være sammen med en anden, som er bedre end den jaloux selv.

3. Frygt for at miste partneren - hvis partneren ikke ønsker være i forholdet mere

Den jaloux bebrejder sig selv, er usikker og gør ofte sig selv til offer. Partneren skal i overdreven grad bekræfte og "redde" den jaloux.

TERAPIFORLØB OG TILGANG

Hvor foregår terapien?

Jeg har lokaler i Bording (7441) som ligger mellem Herning og Silkeborg. Lokalerne er beliggende nær motorvejsafkørslen, så det er nemt at komme til og fra.

Hvis afstanden er en udfordring eller du/i føler jer tryggere i egne omgivelser, kan terapien også afholdes online. Dette kan, for nogle, være nemmere at få til at passe ind i en travl hverdag.

Terapiform

Terapi hos mig foregår som samtaleterapi, hvor jeg anvender mit terapeutiske værktøjsbælte sammen med min erfaring og intuition. Alt efter kontekst, kan der også blive undervist eller lavet små øvelser, alt efter hvad jeg fornemmer at der er brug for.

 

Mellem sessionerne

Klienten vil i terapien få indsigter, konkrete redskaber og værktøjer, til at arbejde videre med hjemme, mellem sessionerne. Dette er for at styrke fundamentet vi får lagt i terapien, så forandringerne bliver forankret og permanente. Der er ingen nøgenhed i sessionerne.

Vision

Min vision efter hver terapi session er, at klienten går hjem med en dybere forståelse af ham selv, samt at han har en tydelig og udførlig plan for at arbejde med udfordringen.

Image by Mimi Thian
BOOK 3 SAMTALER
-OG FÅ 1.000 KR. RABAT

Jeg anbefaler altid at starte med 3 samtaler. Så kan vi nå ind til kernen og har tid til at arbejde med udfordringen, både i samtalerne og mellem sessionerne. Efter de 3 samtaler laver vi en status af forløbet og ofte er de 3 samtaler nok til, at du/i har fået alt det der skal til, for at være selvkørende og vi kan afslutte forløbet. Hvis du/i vurderer, at der er behov for mere støtte og terapi, så kan samarbejdet selvfølgelig fortsættes. Når du/i booker 3 samtaler giver jeg 1.000 kr. i rabat.

GRATIS FORSAMTALE

Hvis du/i er i tvivl om hvorvidt jeg er den rigtige til at hjælpe med netop den udfordring som du/i står med, hvis der er spørgsmål eller blot vil mærke om der er kemi, så book en gratis forsamtale.

 

Her snakker vi over telefonen i 10-20 minutter, hvor jeg hører om udfordringen og fortæller hvad jeg kan gøre for dig/jer, ved netop den situation, som du/i befinder jer i.

Forsamtalen er uforpligtende og giver dig/jer mulighed for at få en fornemmelse af det hele, inden du/i beslutter jer for, om vi skal samarbejde.

PRISER & FORLØB

Mobile Phone_edited_edited_edited_edited

Gratis forsamtale

 • Varighed 15-20 min.

 • Over telefon

0 kr.

AEnB2UrmXelVHosDKDF3HbOYCOUCWaSXioYcdT17

Parterapi

 • Varighed 60 min.

 • Online eller i mine lokaler

1 Samtale 2.000 kr.

3 Samtaler 5.000 kr.

-spar 1.000 kr.

Hand_Model low res_edited_edited.jpg

Individuel tearpi

 • Varighed 60 min.

 • Online eller i mine lokaler

1 Samtale 1.500 kr.

3 Samtaler 3.500 kr.

-spar 1.000 kr.

Booking

SPØRGSMÅL OG BOOKING

OM PASQUALE PALADINO

Jeg hedder Pasquale Paladino og er født og opvokset i Danmark med en Dansk mor og Italiensk far.

 

Jeg har en stor fascination indenfor menneskers adfærd, sociale interaktioner, verbal- og non verbal kommunikation og psykologi. Og mine ekstra særlige "kæpheste" er kærlighed, tiltrækning og seksualitet. Jeg tror på, at autenticitet og nærvær blandet med integritet og viden kan skabe den balance i kærlighedslivet, som gør det smidigt, meningsfuldt og livsgivende.

I terapien lægger jeg stor vægt på tryghed, ærlighed og respekt. Det er grundstenene for at kunne skabe et rum for forandring, healing af traumer og nye indsigter.

Med langt over 500 sessioner i bagagen, kan du med tryghed vælge mig som din/jeres terapeut.

 • Terapeuten kendt fra TV

 • Underviser på Parterapeut og Sexolog uddannelsen

 • Afholder af workshops til par og singler

 • Forfatter af bogen “Dating-Håndbogen til mænd”

 • Forfatter af e-bogen “Få de rigtige matches på Tinder”

 • Skribent af artikler om sex, samliv og kærlighed til bl.a. Se & Hør, Ekstrabladet og Ritzau

 • Kærlighedscoach i tv programmet "Efter Ex"

 • Kærlighedscoach hos radiokanalen Skala.FM

 • Lavet podcast afsnit med Joan Ørting

 • Kærlighedscoach til “Flirting anno 2021”

 • Enneagram practitioner (persontype værktøj)

 • Ekspert i kropssprog, verbal og nonverbal kommunikation

 • Samtalens kunst -samtaler der skaber samhørighed og tiltrækning

DatingOgParforhold I MEDIERNE

images hvid.png
Ekstra_Bladet_logo sort hvid.png
98ddba0f-500a-484a-b074-3b2f0462b63e sort hvid.jpg
unnamed sort hvid.jpg
Skala-FM sort hvid.png
bottom of page