top of page
Image by Harsh Gupta

Rejsningsproblemer

Sexolog & Kropsterapeut
Pasquale Paladino

​Rejsningsproblemer: Hjælp til impotens og erektil dysfunktion!

KOM TIL MED DET SAMME

Jeg har altid reserveret tider i min kalender til nye klienter, så du/i hurtigt kan komme i gang. Jeg har åbent både dag/aften/weekend.

ANDRE SIGER

"Ved berøring får jeg rejsning hurtigere"

"Det hjælper helt vildt"

"Jeg behøver ikke længere ta' piller"

"Rejsningen sker mere af sig selv"

nik-shuliahin-BuNWp1bL0nc-unsplash.jpg

OPLEVER DU POTENSPROBLEMER? FÅ HJÆLP TIL AT FÅ EREKTIONEN TILBAGE!

Der kan være adskillige grunde til at din et-øjede kriger ikke vil samarbejde. Jeg er sexolog og sammen med mig går vi på jagt efter den underliggende grund til at du har rejsningsproblemer. Nogle grunde til impotens kan eksempelvis være:

1. Stress​

Stress betyder følelsesmæssig overbelastet og hvis kroppen er stresset eller i alarmberedskab, kan den finde på at lukke ned for evnen til at have rejsning.

2. Præstationsangst / mindset / forventninger

Hvis man føler sig utilstrækkelig, ikke god nok eller føler, at man ikke kan leve op til egne eller andres høje forventninger til sin seksuelle præsteren, forsvinder man(d) væk fra nuet, øjeblikket og tilstedeværelsen i kroppen og op i hovedet, hvor det kan slukke din evne til at få rejsning.

3. Traumer

Hvis der ligger uforløste traumer, der måske handler om skyld, skam eller ikke at være tilstrækkelig, så kan det gå ind og påvirke rejsningen. Disse traumer kan både være bevidste eller fortrængt, hvis systemet ikke har kunnet håndtere den emotionelle smerte, som var forbundet til hændelsen.

Jeg hjælper dig til at finde netop din(e) grunde til at din penis ikke vil, som du vil og når vi har fundet årsagen, laver vi en plan for, hvordan netop den årsag løses bedst muligt.

TERAPIFORLØB OG TILGANG

Hvor foregår terapien?

Jeg har lokaler i Bording (7441) som ligger mellem Herning og Silkeborg. Lokalerne er beliggende nær motorvejsafkørslen, så det er nemt at komme til og fra.

Hvis afstanden er en udfordring eller du føler dig tryggere i egne omgivelser, kan terapien også afholdes online. Dette kan, for nogle, være nemmere at få til at passe ind i en travl hverdag.

Terapiform

Terapi hos mig foregår som samtaleterapi, hvor jeg anvender mit terapeutiske værktøjsbælte sammen med min erfaring og intuition. Alt efter kontekst, kan der også blive undervist eller lavet små øvelser, alt efter hvad jeg fornemmer at der er brug for.

 

Mellem sessionerne

Klienten vil i terapien få indsigter, konkrete redskaber og værktøjer, til at arbejde videre med hjemme, mellem sessionerne. Dette er for at styrke fundamentet vi får lagt i terapien, så forandringerne bliver forankret og permanente. Der er ingen nøgenhed i sessionerne.

Vision

Min vision efter hver terapi session er, at klienten går hjem med en dybere forståelse af ham selv, samt at han har en tydelig og udførlig plan for at arbejde med udfordringen.

Image by Chris Curry
BOOK 3 SAMTALER
-OG FÅ 1.000 KR. RABAT

Jeg anbefaler altid at starte med 3 samtaler. Så kan vi nå ind til kernen og har tid til at arbejde med udfordringen, både i samtalerne og mellem sessionerne. Efter de 3 samtaler laver vi en status af forløbet og ofte er de 3 samtaler nok til, at du har fået alt det der skal til, for at være selvkørende og vi kan afslutte forløbet. Hvis du vurderer, at der er behov for mere støtte og terapi, så kan samarbejdet selvfølgelig fortsættes. Når du booker 3 samtaler giver jeg 1.000 kr. i rabat.

GRATIS FORSAMTALE

Hvis du er i tvivl om hvorvidt jeg er den rigtige til at hjælpe med netop den udfordring som du står med, hvis der er spørgsmål eller blot vil mærke om der er kemi, så book en gratis forsamtale.

 

Her snakker vi over telefonen i 10-20 minutter, hvor jeg hører om udfordringen og fortæller hvad jeg kan gøre for dig, ved netop den situation, som du befinder jer i.

Forsamtalen er uforpligtende og giver dig mulighed for at få en fornemmelse af det hele, inden du beslutter jer for, om vi skal samarbejde.

PRISER & FORLØB

Mobile Phone_edited_edited_edited_edited

Gratis forsamtale

 • Varighed 15-20 min.

 • Over telefon

0 kr.

Hand_Model low res_edited_edited.jpg

Sexolog samtale

 • Varighed 60 min.

 • Online eller i mine lokaler

1 Samtale 1.500 kr.

3 Samtaler 3.500 kr.

-spar 1.000 kr.

Booking

SPØRGSMÅL OG BOOKING

OM PASQUALE PALADINO

Jeg hedder Pasquale Paladino og er født og opvokset i Danmark med en Dansk mor og Italiensk far.

 

Jeg har en stor fascination indenfor menneskers adfærd, sociale interaktioner, verbal- og non verbal kommunikation og psykologi. Og mine ekstra særlige "kæpheste" er kærlighed, tiltrækning og seksualitet. Jeg tror på, at autenticitet og nærvær blandet med integritet og viden kan skabe den balance i kærlighedslivet, som gør det smidigt, meningsfuldt og livsgivende.

I terapien lægger jeg stor vægt på tryghed, ærlighed og respekt. Det er grundstenene for at kunne skabe et rum for forandring, healing af traumer og nye indsigter.

Med langt over 500 sessioner i bagagen, kan du med tryghed vælge mig som din/jeres terapeut.

 • Terapeuten kendt fra TV

 • Underviser på Parterapeut og Sexolog uddannelsen

 • Afholder af workshops til par og singler

 • Forfatter af bogen “Dating-Håndbogen til mænd”

 • Forfatter af e-bogen “Få de rigtige matches på Tinder”

 • Skribent af artikler om sex, samliv og kærlighed til bl.a. Se & Hør, Ekstrabladet og Ritzau

 • Kærlighedscoach i tv programmet "Efter Ex"

 • Kærlighedscoach hos radiokanalen Skala.FM

 • Lavet podcast afsnit med Joan Ørting

 • Kærlighedscoach til “Flirting anno 2021”

 • Enneagram practitioner (persontype værktøj)

 • Ekspert i kropssprog, verbal og nonverbal kommunikation

 • Samtalens kunst -samtaler der skaber samhørighed og tiltrækning

DatingOgParforhold I MEDIERNE

images hvid.png
Ekstra_Bladet_logo sort hvid.png
98ddba0f-500a-484a-b074-3b2f0462b63e sort hvid.jpg
unnamed sort hvid.jpg
Skala-FM sort hvid.png
bottom of page