Image by Harsh Gupta

Rejsningsproblemer

-impotens og erektil dysfunktion

​Rejsningsproblemer: Hjælp til impotens og erektil dysfunktion!

KOM TIL MED DET SAMME

Jeg har altid reserveret tider i min kalender til nye klienter, så du/i hurtigt kan komme i gang.

ANDRE SIGER

"Ved berøring får jeg rejsning hurtigere"

"Det hjælper helt vildt"

"Jeg behøver ikke længere ta' piller"

"Rejsningen sker mere af sig selv"

nik-shuliahin-BuNWp1bL0nc-unsplash.jpg

OPLEVER DU POTENSPROBLEMER? FÅ HJÆLP TIL AT FÅ EREKTIONEN TILBAGE!

 Der kan være adskillige grunde til at din et-øjede kriger ikke vil samarbejde. Jeg er sexolog og sammen med mig går vi på jagt efter den underliggende grund til at du har rejsningsproblemer. Nogle grunde til impotens kan eksempelvis være:

1. Stress​

Stress betyder følelsesmæssig overbelastet og hvis kroppen er stresset eller i alarmberedskab, kan den finde på at lukke ned for evnen til at have rejsning.

2. Præstationsangst / mindset / forventninger

Hvis man føler sig utilstrækkelig, ikke god nok eller føler, at man ikke kan leve op til egne eller andres høje forventninger til sin seksuelle præsteren, forsvinder man(d) væk fra nuet, øjeblikket og tilstedeværelsen i kroppen og op i hovedet, hvor det kan slukke din evne til at få rejsning.

3. Traumer

Hvis der ligger uforløste traumer, der måske handler om skyld, skam eller ikke at være tilstrækkelig, så kan det gå ind og påvirke rejsningen. Disse traumer kan både være bevidste eller fortrængt, hvis systemet ikke har kunnet håndtere den emotionelle smerte, som var forbundet til hændelsen.

Jeg hjælper dig til at finde netop din(e) grunde til at din penis ikke vil, som du vil og når vi har fundet årsagen, laver vi en plan for, hvordan netop den årsag løses bedst muligt. 

TERAPIFORLØB OG TILGANG

Hvor foregår terapien?

Terapien foregår som regel i mine lokaler i Holstebro, beliggende nær motorvejsafkørslen, så det er nemt at komme til og fra.

Hvis afstanden er en udfordring eller du føler dig tryggere i egne omgivelser, kan terapien også afholdes online. Dette kan, for nogle, være nemmere at få til at passe ind i en travl hverdag.

Terapiform

Terapien hos mig foregår som samtaleterapi, hvor jeg anvender mit terapeutiske værktøjsbælte sammen med min erfaring og intuition. Alt efter kontekst, kan der også blive undervist eller lavet små øvelser, alt efter hvad jeg fornemmer at klienten har brug for.

 

Mellem sessionerne

Klienten vil i terapien få indsigter, konkrete redskaber og værktøjer, til at arbejde videre med hjemme, mellem sessionerne. Dette er for at styrke fundamentet vi får lagt i terapien, så forandringerne bliver forankret og permanente. Der er ingen nøgenhed i sessionerne.

Vision

Min vision efter hver terapi session er, at klienten går hjem med en dybere forståelse af ham selv, samt at han har en tydelig og udførlig plan for at arbejde med udfordringen.

Hvor mange gange skal man i terapi?

Det er individuelt fra mand til mand og alt efter hvor længe en problemstilling tager om at blive løst.

En god start er et forløb på 3 gange, hvor jeg anbefaler 1 uge mellem samtalerne. Dét gør, at det er nemmere for klienten at holde momentum og have fokus og dedikation på arbejdet med udfordringen.

Image by Chris Curry
BOOK TERAPI FORLØB
-OG FÅ 500 KR. RABAT

For at komme i dybden, og hvis udfordringen er et større emne, kan det ofte kræve et forløb at få bearbejdet og komme rundt om det hele. Hvis du vælger at booke et forløb på 3 sessioner, får du 500 kr. i rabat.

GRATIS FORSAMTALE

Er du i tvivl om jeg kan hjælpe dig og vil du mærke om der er kemi, inden du beslutter dig for at booke en samtale?

 

Book en gratis forsamtale. Her snakker vi over telefonen i 15-20 min, hvor du fortæller om din udfordring og jeg fortæller om hvad jeg kan gøre for dig, ved netop den situation, som du befinder dig i.

Du er ikke forpligtet til at booke en session, blot fordi du har haft en forsamtale. Forsamtalen giver dig mulighed for at få en fornemmelse af det hele, inden du beslutter dig.

Skulle du beslutte dig for, at vi ikke er det rigtige match, så bliver der ikke stilet spørgsmål og vores veje skilles her.

PRISER & FORLØB

Gratis forsamtale

 • Varighed 15-20 min.

 • Over telefon

0 kr.

Sexolog samtale

 • Varighed 60 min

 • Online eller i mine lokaler

1 samtale 1.000 kr.

3 samtaler 2.500 kr.

 

SPØRGSMÅL OG BOOKING

OM PASQUALE PALADINO

Jeg hedder Pasquale Paladino og er født og opvokset i Danmark med en Dansk mor og Italiensk far.

 

Jeg har en stor fascination indenfor menneskers adfærd, sociale interaktioner, verbal- og non verbal kommunikation og psykologi. Og mine ekstra særlige "kæpheste" er kærlighed, tiltrækning og seksualitet. Jeg tror på, at autenticitet og nærvær blandet med integritet og viden kan skabe den balance i kærlighedslivet, som gør det smidigt, meningsfuldt og livsgivende.

I terapien lægger jeg stor vægt på tryghed, ærlighed og respekt. Det er grundstenene for at kunne skabe et rum for forandring, healing af traumer og nye indsigter.

Med langt over 500 sessioner i bagagen, kan du med tryghed vælge mig som din/jeres terapeut.

 • Terapeuten kendt fra TV

 • Underviser på Parterapeut og Sexolog uddannelsen

 • Afholder af workshops til par og singler

 • Forfatter af bogen “Dating-Håndbogen til mænd”

 • Forfatter af e-bogen “Få de rigtige matches på Tinder”

 • Skribent af artikler om sex, samliv og kærlighed til bl.a. Se & Hør, Ekstrabladet og Ritzau

 • Kærlighedscoach i tv programmet "Efter Ex"

 • Kærlighedscoach hos radiokanalen Skala.FM

 • Lavet podcast afsnit med Joan Ørting

 • Kærlighedscoach til “Flirting anno 2021”

 • Enneagram practitioner (persontype værktøj)

 • Ekspert i kropssprog, verbal og nonverbal kommunikation

 • Samtalens kunst -samtaler der skaber samhørighed og tiltrækning

DatingOgParforhold I MEDIERNE

images hvid.png
Ekstra_Bladet_logo sort hvid.png
98ddba0f-500a-484a-b074-3b2f0462b63e sort hvid.jpg
unnamed sort hvid.jpg
Skala-FM sort hvid.png