top of page
3250349 jepg LOW RES_edited.jpg

Dating Coach

Pasquale Paladino

Dating coach hjælp med alt lige fra Tinderprofil til parforhold

KOM TIL
MED DET SAMME

Jeg har altid reserveret tider i min kalender til nye klienter, så du/i hurtigt kan komme i gang. Jeg har åbent både dag/aften/weekend.

tinder logo 1.jpg

E-BOG: FÅ DE RIGTIGE MATCHES PÅ TINDER

download-29737981654977699.png

EKSTRA BLADET OM BRIANS DATING COACHING FORLØB
HOS MIG

Ikke-navngivet-1.png

Klik på billedet for at læse artiklerne

BOGEN OM DATING

Mockup 6.jpg

Læs mere om min bog "DATING - Mandens guide til dating, at være mand og menneske"

Romantic Couple

DATING COACHING

Som Dating Coach hjælper jeg mænd og kvinder med alt hvad man som single kan have af udfordringer, i forhold til at møde romantiske partnere. Det er oftest indenfor en eller flere af flg. kategorier:

1. Selvværd/selvtillid

Når vi skal ud og møde nye mennesker kan det være sårbart og udfordrende at være sig selv og vise hvem man er. Det tydeliggør det indre billede vi har af os selv og vores selvopfattelse. Og hvis vi ikke selv synes, at vi er gode nok, værdifulde eller tilfører noget til relationen, så er det svært for det andet menneske at connecte og skabe et romantisk følelsesmæssigt bånd.

2. Overbevisninger / frygte

Frygten for afvisning, akavet stilhed, usikkerhed om hvor interesseret sin date er i en. Det er blot nogle af de mentale blokeringer der kan spænde ben for at være autentisk og afslappet, når vi skal møde nye mennesker og skabe rum for at romantiske følelser kan opstå.

3. Lavpraktisk know-how

Nogle gange kan det være noget så simpelt, som at der er noget viden som klienten mangler. Det kan være viden som:

 • Hvordan laver man en Tinder profil der giver matches

 • Hvordan starter man samtaler online og i virkeligheden

 • Hvordan holder man samtalen igang og spændende

 • Hvordan undgår man vennezonen

 • Hvordan flirter man og eskalerer romantikken

TERAPIFORLØB OG TILGANG

Hvor foregår dating coachingen?

Jeg har lokaler i Bording (7441) som ligger mellem Herning og Silkeborg. Lokalerne er beliggende nær motorvejsafkørslen, så det er nemt at komme til og fra.

Hvis afstanden er en udfordring eller du føler dig tryggere i egne omgivelser, kan terapien også afholdes online. Dette kan, for nogle, være nemmere at få til at passe ind i en travl hverdag.

Terapiform

Dating Coaching hos mig foregår som samtaleterapi, hvor jeg anvender mit terapeutiske værktøjsbælte sammen med min erfaring og intuition. Alt efter kontekst, kan der også blive undervist eller lavet små øvelser, alt efter hvad jeg fornemmer at der er brug for.

 

Mellem sessionerne

Klienten vil i coachingen få indsigter og konkrete redskaber og værktøjer, til at arbejde videre med hjemme, mellem sessionerne. Dette er for at styrke fundamentet vi får lagt i sessionen, så forandringerne bliver forankret og permanente. 

Vision

Min vision efter hver dating coaching session er, at klienten går hjem med en dybere forståelse af ham/hende selv, samt at have en tydelig og udførlig plan for hvilke kompetencer der skal udvikles på.

Lovers in Nature

ANDRE SIGER

"Jeg har haft et dating coaching forløb med Pasquale.. forløbet var virkelig godt og meget virksomt, nogen ting viste jeg godt i forvejen, men det at få det bekræftet hjalp mig til at implementere det med ro og sikkerhed i at jeg gjorde "det rigtige"... Mange andre ting var aha oplevelser som gav virkelig god mening.. Pasquale er yderst professionel, behagelig og rar og så er han god til at forklare så der "værdiopleves"... Et forløb med Pasquale en en rigtig god investering i kærligheden... Mine varmeste anbefalinger."

BOOK 3 SAMTALER
-OG FÅ 1.000 KR. RABAT

Jeg anbefaler altid at starte med 3 samtaler. Så kan vi nå ind til kernen og har tid til at arbejde med udfordringen, både i samtalerne og mellem sessionerne. Efter de 3 samtaler laver vi en status af forløbet og ofte er de 3 samtaler nok til, at du har fået alt det der skal til, for at være selvkørende og vi kan afslutte forløbet. Hvis du vurderer, at der er behov for mere støtte og terapi, så kan samarbejdet selvfølgelig fortsættes. Når du booker 3 samtaler giver jeg 1.000 kr. i rabat.

GRATIS FORSAMTALE

Hvis du er i tvivl om hvorvidt jeg er den rigtige til at hjælpe med netop den udfordring som du står med, hvis der er spørgsmål eller blot vil mærke om der er kemi, så book en gratis forsamtale.

 

Her snakker vi over telefonen i 10-20 minutter, hvor jeg hører om udfordringen og fortæller hvad jeg kan gøre for dig, ved netop den situation, som du befinder jer i.

Forsamtalen er uforpligtende og giver dig mulighed for at få en fornemmelse af det hele, inden du beslutter jer for, om vi skal samarbejde.

PRISER & FORLØB

Mobile Phone_edited_edited_edited_edited

Gratis forsamtale

 • Varighed 15-20 min.

 • Over telefon

0 kr.

3250349 jepg LOW RES_edited_edited_edited.jpg

Datingcoaching

 • Varighed 60 min.

 • Online eller i mine lokaler

1 Samtale 1.500 kr.

3 Samtaler 3.500 kr.

-spar 1.000 kr.

Booking

SPØRGSMÅL OG BOOKING

OM PASQUALE PALADINO

Jeg hedder Pasquale Paladino og er født og opvokset i Danmark med en Dansk mor og Italiensk far.

 

Jeg har en stor fascination indenfor menneskers adfærd, sociale interaktioner, verbal- og non verbal kommunikation og psykologi. Og mine ekstra særlige "kæpheste" er kærlighed, tiltrækning og seksualitet. Jeg tror på, at autenticitet og nærvær blandet med integritet og viden kan skabe den balance i kærlighedslivet, som gør det smidigt, meningsfuldt og livsgivende.

I terapien lægger jeg stor vægt på tryghed, ærlighed og respekt. Det er grundstenene for at kunne skabe et rum for forandring, healing af traumer og nye indsigter.

Med langt over 500 sessioner i bagagen, kan du med tryghed vælge mig som din/jeres terapeut.

 • Terapeuten kendt fra TV

 • Underviser på Parterapeut og Sexolog uddannelsen

 • Afholder af workshops til par og singler

 • Forfatter af bogen “Dating-Håndbogen til mænd”

 • Forfatter af e-bogen “Få de rigtige matches på Tinder”

 • Skribent af artikler om sex, samliv og kærlighed til bl.a. Se & Hør, Ekstrabladet og Ritzau

 • Kærlighedscoach i tv programmet "Efter Ex"

 • Kærlighedscoach hos radiokanalen Skala.FM

 • Lavet podcast afsnit med Joan Ørting

 • Kærlighedscoach til “Flirting anno 2021”

 • Enneagram practitioner (persontype værktøj)

 • Ekspert i kropssprog, verbal og nonverbal kommunikation

 • Samtalens kunst -samtaler der skaber samhørighed og tiltrækning

DatingOgParforhold I MEDIERNE

images hvid.png
Ekstra_Bladet_logo sort hvid.png
98ddba0f-500a-484a-b074-3b2f0462b63e sort hvid.jpg
unnamed sort hvid.jpg
Skala-FM sort hvid.png
bottom of page