Couple on a Walk
Parterapeut
Pasquale Paladino

Parterapi: Er dit parforhold i krise? Parterapeut Pasquale Paladino

3250349 jepg LOW RES.jpg
Romance in Nature

PARTERAPI TIL PARFORHOLD I KRISE

Kender du det at skændes meget med din partner? Eller måske er i gået i hver jeres skyttegrav? Vrede, frustration, tvivl og sorg kan vokse sig større og større, samtidig med at gnisten, forbindelsen, romantikken og intimiteten måske er i frit fald?

Underliggende årsag

I parterapien hjælper jeg par med deres parforhold problemer. Sammen finder vi ud af, hvorfor problemet er der, hvad der er den underliggende årsag til at problemet er opstået og hvordan det bliver løst.

Derfor kommer par i parterapi

Der kan være adskillige grunde til at gå i parterapi. Her er listet de mest gængse.

1. Kommunikation

Når kommunikationen ikke fungerer, opstår misforståelser, unødige skænderier og kommunikation der distancerer i stedet for at connecte.

 

Uhensigtsmæssig kommunikation i parforholdet gør, at ingen føler sig set, hørt eller forstået i begges bevæggrunde, grænser, følelser og behov.

2. Seksualitet

Det er ikke altid, at der i parforhold er rum til at snakke helt åbent om sex, fantasier, lyster, præferencer, grænser og drømme. Måske er man bange for at blive dømt af sin partner eller at partneren synes, at man er mærkelig.

 

Og når det kommer til seksuelle udfordringer, kan det være endnu sværere at få åbnet op og talt om eksempelvis:

 • Manglende sexlyst (forskellige behov)

 • Frygt for afvisning

 • Rejsningsproblemer/præstationsangst

 • For tidlig sædafgang

 • Pornoafhængighed

 • Manglende seksuel nysgerrighed

3. Connection

Når der går "hverdag" og praktik i parforholdet, kan mange par glemme at vedligeholde den følelsesmæssige forbindelse med hinanden hvilket gør, at gnisten og følelserne langsomt forsvinder. Det kan føles som om, at partneren ikke længere har en oprigtig nysgerrig interesse i, at blive ved med at lære sin partner at kende. Der bliver ikke givet den samme opmærksomhed til partneren længere og en faldende interesse for, at være opmærksom på hinandens behov og at vise sin partner at man elsker ham/hende.

TERAPIFORLØB OG TILGANG

Hvor foregår terapien?

Terapien foregår som regel i mine lokaler i Holstebro, beliggende nær motorvejsafkørslen, så det er nemt at komme til og fra.

Hvis afstanden er en udfordring eller i føler jer tryggere i egne omgivelser, kan parterapien også afholdes online. Dette kan, for nogle, være nemmere at få til at passe ind i en travl hverdag.

Terapiform

Parterapi hos mig foregår som samtaleterapi, hvor jeg anvender mit terapeutiske værktøjsbælte sammen med min erfaring og intuition. Alt efter kontekst, kan der også blive undervist eller lavet små øvelser, alt efter hvad jeg fornemmer at parret har brug for.

 

Mellem sessionerne

Parret vil i terapien få indsigter i parforholdsdynamikken og få konkrete redskaber og værktøjer, til at arbejde videre med hjemme, mellem sessionerne. Dette er for at styrke fundamentet vi får lagt i parterapien, så forandringerne bliver forankret og permanente. 

Vision

Min vision efter hver parterapi session er, at parret går hjem med en dybere forståelse af dem selv og hinanden, samt at de har en tydelig og udførlig plan for hvilke kompetencer de skal udvikle på.

Hvor mange gange skal man i parterapi?

Det er individuelt fra par til par og alt efter hvor længe en problemstilling tager om at blive løst.

En god start er et forløb på 3 gange, hvor jeg anbefaler 1 uge mellem samtalerne. Dét gør, at det er nemmere for parret at holde momentum og have fokus og dedikation på arbejdet med relationen.

Når udfordringen er løst, kan parret vælge at afslutte forløbet eller fortsætte, videreudvikle, styrke og forebygge fremtidige udfordringer. Fortsætter parret, vil intervallet mellem sessionerne herefter ofte være omkring en gang i måneden.

jonathan-borba-QT3LZgOP7Hc-unsplash LOW
BOOK TERAPI FORLØB
-OG FÅ 500 KR. RABAT

For at komme i dybden, og hvis udfordringen er et større emne, kan det ofte kræve et forløb, at få bearbejdet og komme rundt om det hele. Hvis du vælger at booke et forløb af 3 sessioner, får du 500 kr. rabat.

GRATIS FORSAMTALE

Er du i tvivl om jeg kan hjælpe dig og vil du mærke om der er kemi, inden du beslutter dig for at booke en samtale?

 

Så kan du booke en gratis forsamtale. Her snakker vi over telefonen i 15-20 min, hvor du fortæller om din udfordring og jeg fortæller om hvad jeg kan gøre for dig, ved netop den situation du befinder dig i.

Du er ikke forpligtet til at booke en session, blot fordi du har haft en forsamtale. Forsamtalen giver dig mulighed for at få en fornemmelse af det hele, inden du beslutter dig.

Skulle du beslutte dig for, at vi ikke er det rigtige match, så bliver der ikke stilet spørgsmål og vores veje skilles her.

PRISER & FORLØB

Gratis forsamtale

 • Varighed 15-20 min.

 • Over telefon

0 kr.

Parterapi

 • Varighed 90 min

 • Online eller i mine lokaler

1.500 kr.

Forløb á 3 x 90 min.

4.000 kr. (spar 500 kr.)

Parterapi 1:1

 • ​Kun den ene partner

 • Varighed 60 min.

 • Online eller i mine lokaler

1.000 kr.

Forløb á 3 x 60 min.

2.500 kr. (spar 500 kr.)

 

SPØRGSMÅL OG BOOKING

OM PASQUALE PALADINO

Jeg hedder Pasquale Paladino og er født og opvokset i Danmark med en Dansk mor og Italiensk far.

 

Jeg har en stor fascination indenfor menneskers adfærd, sociale interaktioner, verbal- og non verbal kommunikation og psykologi. Og mine ekstra særlige "kæpheste" er kærlighed, tiltrækning og seksualitet. Jeg tror på, at autenticitet og nærvær blandet med integritet og viden kan skabe den balance i kærlighedslivet, som gør det smidigt, meningsfuldt og livsgivende.

I terapien lægger jeg stor vægt på tryghed, ærlighed og respekt. Det er grundstenene for at kunne skabe et rum for forandring, healing af traumer og nye indsigter.

Med mere end 500 sessioner i bagagen, kan du med tryghed vælge mig som din/jeres terapeut.

I mit cv gemmer sig bl.a.:

 • Underviser på Parterapeut og Sexolog uddannelsen

 • Masterclass Parterapeut og Sexolog v. Joan Ørting

 • Mastercoach med speciale i Dating & Parforhold v. Sofia Manning

 • Enneagram practitioner (persontype værktøj) 

 • Afholder af workshops til par og singler

 • Forfatter af bogen “Dating-Håndbogen til mænd”

 • Forfatter af e-bogen “Tinder guide til mænd”

 • Skribent af adskillige artikler om sex, samliv og kærlighed til bl.a. Se & Hør

 • Medvirkende i tv programmet "Efter Ex" som Parterapeut ekspert

 • Kærlighedsekspert hos radiokanalen Skala.FM

 • Ekspert kilde til workshoppen “Flirting anno 2021”

 • Har YouTube kanalen DatingOgParforhold, hvor jeg bl.a. laver dating analyse videoer og tips til dating og parforhold

 • Ekspert i kropssprog, verbal og nonverbal kommunikation

 • Samtalens kunst -samtaler der skaber samhørighed og tiltrækning