top of page
Couple on a Walk
Parterapi
v. Parterapeut & Sexolog Pasquale Paladino

Parterapi: Er dit parforhold i krise? Parterapeut & Sexolog Pasquale Paladino

KOM TIL MED DET SAMME

Jeg har altid reserveret tider i min kalender til nye klienter, så du/i hurtigt kan komme i gang. Jeg har åbent både dag/aften/weekend.

DE SKEPTISKE MÆND

Hvis din mand ikke tror på parterapi og synes at det er spild af tid, unødvendigt eller bare noget "føle-pjat", så læs her.

ANDRE SIGER

Hør udtalelser fra par som har været i parterapi.

00:00 / 01:33
00:00 / 01:11
00:00 / 02:27
00:00 / 00:52
Romance in Nature

PARTERAPI TIL PARFORHOLD I KRISE

Kender du det at skændes meget med din partner? Eller måske er i gået i hver jeres skyttegrav? Vrede, frustration, tvivl og sorg kan vokse sig større og større, samtidig med at gnisten, forbindelsen, romantikken og intimiteten måske er i frit fald?

Underliggende årsag

I parterapien hjælper jeg par med deres parforhold problemer. Sammen finder vi ud af, hvorfor problemet er der, hvad der er den underliggende årsag til at problemet er opstået og hvordan det bliver løst.

Derfor kommer par i parterapi

Der kan være adskillige grunde til at gå i parterapi. Her er listet de mest gængse.

1. Kommunikation

Når kommunikationen ikke fungerer, opstår misforståelser, unødige skænderier og kommunikation der distancerer i stedet for at forbinde og styrke relationen.

Uhensigtsmæssig kommunikation i parforholdet gør, at ingen føler sig set, hørt eller forstået i begges bevæggrunde, behov, grænser, følelser og behov.

2. Seksualitet

Som sexolog og parterapeut har jeg omfattende viden og erfaring i arbejdet med den seksuelle del af parforholdet. Det er ikke altid, at der i parforhold er rum til at snakke helt åbent om sex, fantasier, lyster, præferencer, grænser og drømme.

 

Og når det kommer til seksuelle udfordringer, kan det være endnu sværere at få åbnet op og talt om eksempelvis:

 • Manglende sexlyst (forskellige behov)

 • Frygt for afvisning

 • Rejsningsproblemer/præstationsangst

 • For tidlig sædafgang

 • Pornoafhængighed

 • Manglende seksuel nysgerrighed

3. Connection

Når der går "hverdag" og praktik i parforholdet, kan mange par glemme at vedligeholde den følelsesmæssige forbindelse med hinanden, hvilket gør, at gnisten og følelserne langsomt forsvinder. Det kan føles som om, at partneren ikke længere har en oprigtig nysgerrig interesse i at blive ved med at lære sin partner at kende. Der bliver ikke givet den samme opmærksomhed til partneren længere og en faldende interesse for, at være opmærksom på hinandens behov og at vise sin partner at man elsker ham/hende.

TERAPIFORLØB OG TILGANG

Hvor foregår terapien?

Jeg har lokaler i Bording (7441) som ligger mellem Herning og Silkeborg. Lokalerne er beliggende nær motorvejsafkørslen, så det er nemt at komme til og fra. Hvis afstanden er en udfordring eller i føler jer tryggere i egne omgivelser, kan parterapien også afholdes online. Dette kan, for nogle, være nemmere at få til at passe ind i en travl hverdag.

Terapiform

Parterapi hos mig foregår som samtaleterapi, hvor jeg anvender mit terapeutiske værktøjsbælte sammen med min erfaring og intuition. Alt efter kontekst, kan der også blive undervist eller lavet små øvelser, alt efter hvad jeg fornemmer at parret har brug for.

 

Mellem sessionerne

Parret vil i terapien få indsigter i parforholdsdynamikken og få konkrete redskaber og værktøjer, til at arbejde videre med hjemme, mellem sessionerne. Dette er for at styrke fundamentet vi får lagt i parterapien, så forandringerne bliver forankret og permanente. 

Vision

Min vision efter hver parterapi session er, at parret går hjem med en dybere forståelse af dem selv og hinanden, samt at de har en tydelig og udførlig plan for hvilke kompetencer de skal udvikle på.

jonathan-borba-QT3LZgOP7Hc-unsplash LOW
BOOK 3 SAMTALER
-OG FÅ 1.000 KR. RABAT

Jeg anbefaler altid at starte med 3 samtaler. Så kan vi nå ind til kernen og har tid til at arbejde med udfordringen, både i samtalerne og mellem sessionerne. Efter de 3 samtaler laver vi en status af forløbet og ofte er de 3 samtaler nok til, at i har fået alt det der skal til, for at være selvkørende og vi kan afslutte forløbet. Hvis i vurderer, at der er behov for mere støtte og terapi, så kan samarbejdet selvfølgelig fortsættes. Når i booker 3 samtaler giver jeg 1.000 kr. i rabat.

GRATIS FORSAMTALE

Hvis i er i tvivl om hvorvidt jeg er den rigtige til at hjælpe med netop den udfordring som i står med, hvis der er spørgsmål eller i blot vil mærke om der er kemi, så book en gratis forsamtale.

 

Her snakker vi over telefonen i 10-20 minutter, hvor jeg hører om udfordringen og fortæller hvad jeg kan gøre for jer, ved netop den situation, som i befinder jer i.

Forsamtalen er uforpligtende og giver jer mulighed for at få en fornemmelse af det hele, inden i beslutter jer for, om vi skal samarbejde.

PRISER & FORLØB

Mobile Phone_edited_edited_edited_edited

Gratis forsamtale

 • Varighed 15-20 min.

 • Over telefon

0 kr.

AEnB2UrmXelVHosDKDF3HbOYCOUCWaSXioYcdT17

Parterapi

 • Varighed 90 min

 • Online eller i mine lokaler

1 Samtale 2.000 kr.

3 Samtaler 5.000 kr.

-spar 1.000 kr.

Booking

SPØRGSMÅL OG BOOKING

OM PASQUALE PALADINO

Jeg hedder Pasquale Paladino og er født og opvokset i Danmark med en Dansk mor og Italiensk far.

 

Jeg har en stor fascination indenfor menneskers adfærd, sociale interaktioner, verbal- og non verbal kommunikation og psykologi. Og mine ekstra særlige "kæpheste" er kærlighed, tiltrækning og seksualitet. Jeg tror på, at autenticitet og nærvær blandet med integritet og viden kan skabe den balance i kærlighedslivet, som gør det smidigt, meningsfuldt og livsgivende.

I terapien lægger jeg stor vægt på tryghed, ærlighed og respekt. Det er grundstenene for at kunne skabe et rum for forandring, healing af traumer og nye indsigter.

Med langt over 500 sessioner i bagagen, kan du med tryghed vælge mig som din/jeres terapeut.

 • Terapeuten kendt fra TV

 • Underviser på Parterapeut og Sexolog uddannelsen

 • Afholder af workshops til par og singler

 • Forfatter af bogen “Dating-Håndbogen til mænd”

 • Forfatter af e-bogen “Få de rigtige matches på Tinder”

 • Skribent af artikler om sex, samliv og kærlighed til bl.a. Se & Hør, Ekstrabladet og Ritzau

 • Kærlighedscoach i tv programmet "Efter Ex"

 • Kærlighedscoach hos radiokanalen Skala.FM

 • Lavet podcast afsnit med Joan Ørting

 • Kærlighedscoach til “Flirting anno 2021”

 • Enneagram practitioner (persontype værktøj)

 • Ekspert i kropssprog, verbal og nonverbal kommunikation

 • Samtalens kunst -samtaler der skaber samhørighed og tiltrækning

DatingOgParforhold I MEDIERNE

images hvid.png
Ekstra_Bladet_logo sort hvid.png
98ddba0f-500a-484a-b074-3b2f0462b63e sort hvid.jpg
unnamed sort hvid.jpg
Skala-FM sort hvid.png
bottom of page