UDTALELSER

Her kan du læse hvad andre har fået ud af samtaler med mig..

Ikke-navngivet-2.jpg
Ikke-navngivet-1.jpg

Anonymt par
Udfordring: Utroskab

Jeg og min mand er i et forløb om utroskab.
Min mand har været utro og det har skabt mange følelser.
Følelser som jeg den ramte ikke selv kan håndtere.
Derfor søgte vi hjælp.
Jeg skrev til dig og kunne med det samme mærke en tillid en åbning.
Da jeg skrev til dig kunne jeg ikke være i min egen krop af fyldte tanker og følelser følte en kvælning. Mit hjerte havde lukket ned.

Vores første samtale med dig har lavet en ny start. Et nyt fokus og jeg kunne mærke nu mere du satte ord på handlingen nu mere blev jeg fri i kroppen. Den begyndte at smelte.
Mit hjerte begynder igen at slå og blodet i kroppen pumper.

Vi får nogle værktøjer og må nu på hver vores side ta arbejdstøjet på og ta ansvar.
Jeg hænger ikke min mand ud eller giver nogen skylden. Tænker nok mere vi nu sammen med det nye fokus skal finde vejen sammen.

Vi følte os begge trygge og stor tillid til dig og din energi og din måde at hjælpe os på gir mening.
Om vi når til vejs ende vides ikke men vi har sammen besluttet at forsøge og hvis ikke har vi fået en viden med os.  Som vi aldrig ville være foruden. Tak for dig.

Ikke-navngivet-1.jpg

Jesper, 51, fraskilt

"I mit datingliv oplevede jeg fin respons fra kvinder i den fysiske verden, men online fik jeg stort set ingen. Pasquale hjalp mig med en ny tekst og nye fotots til min Tinder-profil baseret på mine personlighed og mine præferencer. Samtidig fik jeg træning i at føre en flirtende samtale og undgå at den går i stå. Responsen har været overvældende. I løbet af få uger er jeg gået fra nul matches til flere end jeg har overskud til at kontakte. Det har også resulteret i flere lovende dates. Pasquale har en stor viden om, hvad der virker, og et kompetent blik for hvad lige præcis du har brug for, så du kan få succes. Derfor kan jeg varmt anbefale Pasquale."

Ikke-navngivet-1.jpg

Anonym
Udfordring: Jalousi

Pasquale har en utrolig evne til at skabe et trygt rum med hans lyttende og rolige person.

Jeg oplevede et meget professionelt forløb, hvor jeg fik luft til at fortælle om en masse oplevelser, følelser omkring jalousi og lavt selvværd. Pasquale er super skarp til at lytte, stille de rigtige spørgsmål og herigennem finder han mønstre, værktøjer og øvelser som der arbejdes videre med under forløbet.

Der blev fulgt op på vores aftaler med noter og øvelser, og jeg har under forløbet haft mulighed for løbende at kontakte Pasquale, som en “redningskrans”, når tanker og følelser tager overhånd og man har brug for et godt råd.

Personligt er jeg med Pasquales hjælp kommet videre på rejsen med at smide min egen-kontrol, turde være mig selv, sænke mine forventninger og hermed få kontrollen tilbage over de følelser som kommer.

Jeg giver derfor Pasquale de bedste anbefalinger.

Ikke-navngivet-2.jpg

Anette, 50, Fyn

"Pasquale formåede virkelig at hjælpe mig, selvom jeg var skeptisk og ikke troede at det var muligt. Han ændrede mit mindset og fik min profil til lige netop at fortælle om MIG. Og så dukkede den rigtige op, jeg åbnede mig op og fik mig, for første gang i lang tid, til at tro på at det og på fremtiden med en sød og dejlig kæreste.

Tak Pasquale for dine input, feedback og forståelse - du har åbnet min verden til kærligheden igen og jeg tror på den igen og alt er SÅ skønt."

Ikke-navngivet-1.jpg

Mand, 26

Jeg har været i et forløb på 3 sessioner hos Pasquale over Skype. Vi arbejdede med mit ønske om at finde en kæreste, som altid havde været et problem, da jeg var meget genert omkring kvinder og har haft svært ved at turde snakke med dem. Noget af det, som virkelig gjorde en forskel for mig, var at arbejde med mine tanker og overbevisninger omkring kvinder. Det fik mig til at slappe mere af i selskab med kvinder.

Ikke-navngivet-1.jpg

Bruno Lykke Vang

Jeg havde en fantastisk samtale med datingcoach Pasquale.

Jeg følte virkelig jeg fik nogle gode værktøjer med. Jeg efterspurgte hvad man kan gøre, hvis man forsøger og vinde en kvinde tilbage, fik gode metoder, masse af tanker sat i gang, hvad man skal gøre, og ikke gøre for og vinde en kvindes hjerte tilbage.

Vi mænd laver mange fejl, fordi vi ikke sætter os ind i hvad kvinder tænker, her kunne Pasquale guide mig utrolig meget blot på 1 times tid.

Manden er virkelig dygtig, og kan klart anbefales, så god hvis jeg står og mangler råd og tips, er jeg ikke i tvivl om jeg ville vælge og bruge Pasquale igen.

Selvom jeg er en nærig jyde, kan jeg klart sige han er pengene værd.

Tak for alle de gode råd og tips du har givet mig.

Ikke-navngivet-2.jpg

Kvinde

Da jeg selv står i den situation og er single og synes at datinglivet bestemt ikke er en let verden at bevæge sig rundt i, da det for mig har været svært at finde en god platform, hvor jeg kunne finde en seriøs mand som var et godt match. Jeg havde en følelse af at jeg vidste at jeg har en masse at byde på, men vidste ikke hvordan jeg skulle navigere for at gøre det spændende i forhold til en evt. profil der hvor jeg har ville søge og synes tit at jeg kørte rundt i samme mønster og at det var de samme kedelige mænd som kontaktede mig. En dag jeg var på Facebook poppede der en reklame op for en side der hedder datingogparforhold.dk som jeg ret hurtigt fandt interessant med de mange spændende oplæg og tænkte at med de ting jeg havde set på siden, så var der måske hjælp at hente og håb forude. Jeg havde en samtale med Pasquale som jeg på det varmeste kan anbefale og er ked af, at jeg ikke har haft kendskab til noget før. Pasquale er virkelig en meget behagelig person som jeg lige fra start af følte mig meget tryg ved og synes at Pasquale er meget lyttende, forstående og har en professionel og fantastisk evne til at kunne hjælpe med gode råd og ting der kan gøres på en anderledes måde så dating bliver legene let istedet for en kamp. Står du og er i samme situation som mig, så tøv ikke med at få en samtale med Pasquale, da Jeg på det varmeste kan anbefale Pasquale og er sikker på at du på intet tidspunkt vil fortryde, men derimod opdage hvilken fantastisk verden der ligger foran dig, ligesom Jeg har fået øjnene op for hvilken kæmpe forskel det gør når små ting ændres.

Ikke-navngivet-1.jpg

Mand

I mit forløb hos Pas har jeg altid følt med i gode og professionelle hænder. Der har altid været en tryg og uformel atmosfære, hvor jeg har kunne sige hvad jeg gerne ville uden at blive dømt af nogen. Pas var god til at udfordre mig, lige på det niveau jeg var på. Jeg har på intet tidspunkt fortrudt at jeg har henvendt mig til Pas.

Ikke-navngivet-1.jpg

Mand

Jeg har i alt haft 4 samtaler med Pasquale, og det har gjort underværker for mig! Pasquale er fremragende, til at finde problemet der kan plage en, og derefter give midler til at bearbejde det. For mig, har de samtaler og hjemmeøvelser, jeg fik, virkelig været med til at styrke min evne med at tale med andre, samt at booste min selvsikkerhed. Alt igennem en faktisk oplevelse jeg har haft med Pasquales coaching, og jeg kan trygt anbefale ham til andre!

Ikke-navngivet-1.jpg

Andreas, 28, radiovært

"Andreas du skal altså bare slappe mere af og lade være med at overtænke det hele" Dét råd har jeg måske fået 1 million gange fra mine venner, når de har prøvet at hjælpe mig med mit dating liv. Mit problem var bare, at jeg slet slet ikke kunne finde ud af at følge det. Mit dating liv var altid i den ene eller anden yderlighed. Enten var jeg ikke det mindste interesseret i den fyr jeg datede eller også blev jeg hovedkuldst forelsket og mistede forforbindelsen og evnen til at fungere som et almindeligt menneske i løbet af få sekunder. Der var aldrig noget midt imellem. Enten løb jeg væk eller også skræmte jeg ham væk. Men så startede jeg hos Pasquale. Igennem vores samtaler arbejdede vi meget med hvordan og hvorfor jeg dater. Hans rolige facon gjorde, at det virkede helt naturligt at snakke med ham om om selv de mere personlige emner. Utroligt nok kunne jeg mærke en forskel, da jeg tændte op for Tinder allerede efter første session. Jeg havde ligesom mere ro i maven på en eller anden måde. Og her, flere sessioner senere, er jeg gået fra at dating mest var et projekt i mit hoved, der handlede om at jeg skulle finde en kæreste, til at det idag er noget jeg gør, fordi jeg faktisk nyder det. Jeg føler mig mere klædt på end nogensinde før til dating livet og næste gang jeg møder Mr. Right, så tror jeg, at med det jeg har lært, kan holde fødderne på jorden - og med Pasquales råd i baghovedet endda forøge mine chancer for at interessen bliver gengældt. Kort fortalt, så kan jeg kun på det varmeste anbefale Pasquale.

Ikke-navngivet-1.jpg

Mand

Lad mig starte med at sige, skulle have kontaktet Pasquale for lang tid siden. Han har hjulpet mig med at overkomme personlige dating pukler, forstå hvad grundlaget for et succesfuldt dating liv er, hvordan man skal opføre sig og hvilke signaler man skal være opmærksom på osv. For mig var det noget jeg ikke selv har kunnet finde ud af og derfor er jeg evigt taknemmelig for Pasquale at vise mig vejen. Jeg har fået mere selvtillid, blandt damerne da jeg nu er klar over hvordan jeg skal agere. Det har skabt mere handlekraft i mit liv, også ud over dating. Til sidst er jeg blevet mere klar overfor mig selv hvad jeg gerne vil have i mit liv. Jeg kan til enhver tid anbefale Pasquale til alle som kæmper med deres dating liv.

Ikke-navngivet-1.jpg

Mand

Jeg havde efter flere år med udfordringer på datingfronten søgt efter guiding til at finde en mulig vej at gå i en dating-jungle jeg var faret lidt vild i. Det har for mit vedkommende været et spørgsmål om hjælp til selvhjælp hvor Pasquale har været eminent god til at forstå mine behov og give mig noget med på vejen, jeg kunne arbejde med. Jeg havde behov for at ændre noget på mit mindset og bl.a. at lade være med at lægge så stort et pres på mig selv, men i stedet bare være i et godt "state" og slappe af uden at fokusere så meget på det indtryk kvinden fik af mig. SÅ mange mænd vil kunne have gavn af en dating coach som Pasquale. Jeg har derfor allerede anbefalet ham for flere af mine singlevenner.

Ikke-navngivet-2.jpg

Kvinde

Jeg opsøgte Pasquale, fordi jeg ønskede indsigt i, hvordan jeg kan tiltrække den mand, jeg søger - men også at opnå en indsigt i, hvorfor det ikke er sket endnu. Da vi startede, var mine udfordringer, at jeg ikke troede nok på mig selv. Jeg var ikke tydelig nok, ikke fik sagt til og fra - men tilpassede mig bare det modsatte køn. Det, vi har arbejdet med i coachingen, har været at tale ind i at passe på mig selv, i polaritet og tiltrækningskraft (maskulin/feminin energi), grænser/integritet samt en dybdegående værdiafklaring i forhold til, hvilke værdier jeg værdsætter hos en mand. Efter blot 4 sessioner over ca. halvanden måneds tid, har jeg opnået en markant større grad af integritet og selvtillid i mit møde med mænd, og jeg er nået til et punkt, hvor jeg kan mærke, jeg har mig selv med og passer på mig selv. Desuden har jeg fået bedre kontakt til min feminine side igen. Men vigtigst, så ved jeg nu, at jeg ikke vil gå på kompromis, når det gælder mine vigtigste værdier. Det gør, at jeg føler mig stærk, åben og modtagelig overfor den rigtige kærlighed. Jeg er meget taknemmelig for denne transformation, som er sket på kort tid, og for at det har været lige netop Pasquale, der har støttet mig i processen. Fordi Pasquale er super rummelig, anerkendende, tålmodig, sjov og ikke mindst har han været god til at udfordre mig og holde mig fast på mit eget ord på en let og inviterende måde. Jeg kan varmt anbefale dig at investere i et coachingforløb hos Pasquale, hvis du ønsker indsigt i dine mønstre i mødet med det modsatte køn, så du ved, hvad du skal gøre anderledes, eller hvad du egentlig ønsker, så du kan gå efter det.

Ikke-navngivet-1.jpg

Mand, 30

Hvis ikke jeg havde taget skridtet og blevet coachet, så var jeg blevet ved med at sidde fast i mit liv. Coaching ved Pas har hjulpet mig med at få en ny forståelse for mange ting.

Ikke-navngivet-1.jpg

Mand, 39

Rigtig fin session hos Pasquale. Jeg fik det udbytte jeg kom efter og mere til. Han laver et godt stykke arbejde i gode rammer.

Ikke-navngivet-2.jpg

Kvinde, 41

Du har hjulpet mig med ikke at være så jaloux på min kæreste. Nu slapper jeg mere af.

Ikke-navngivet-2.jpg

Karina, 21

Jeg henvendte mig til Pas for at få hjælp til personlig udvikling. Jeg har siden da haft yderlige 2 samtaler med ham, som har hjulpet mig utrolig meget. Pas er nem at snakke med og rigtig god til det han gør! Jeg vil helt klart anbefale ham til andre der, som mig, har brug for at få nogle ting på plads.

Ikke-navngivet-2.jpg

Kvinde, 41

Det var en rigtig god session. Inden sessionen var jeg i tvivl om jeg skulle blive coachet af en mand. Den tvivl har jeg ikke længere. Pasquale er virkelig professionel og fantastisk til at sørge for, at jeg kunne være med mine følelser i trygge rammer. Det var en rigtig god oplevelse. Jeg ser frem til næste session. Tak!

Ikke-navngivet-2.jpg
Ikke-navngivet-1.jpg

Par

Vores parforhold har over en længere periode mistet kærligheden og derfor valgte vi at prøve parterapi. Det var en tryg oplevelse og vi blev begge hørt. Vi fandt frem til to slags situationener som vi ikke håndterer særlig godt. Det har vi fået en ny viden om og værktøj til at håndtere det. Vi sidder begge med en god følelse her et par timer efter vores første samtale

Ikke-navngivet-2.jpg

Gitte, 46

Jeg har i dag været så heldig at, blive coachet af Pasquale. Han er meget nærværende og behagelig. Selvom mit emne var meget følsomt for mig og tårerne trillede, jeg følte mig tryg og blev ført sikkert igennem sessionen. Han formåede at, få mig frem til et meget brugbart og konkret tiltag, som jeg straks kunne gå i gang med efterfølgende. Jeg kan kun anbefale ham.

Ikke-navngivet-2.jpg
Ikke-navngivet-1.jpg

Par

Mange tak for gode værktøjer, som vi kan bruge i vores parforhold. Især snakken om hvordan vi kommunikerer betød meget for os, så vi nu forhåbentligt kan få tilliden og kærligheden tilbage. Vi er et meget bedre sted allerede her efter første samtale, så vi er fortrøstningsfulde.

Ikke-navngivet-2.jpg

Kvinde, 29

”Taaak! Hvor var det en god session i dag, jeg fik så meget brugbart med, som skal prøves af, næste gange jeg skal på date.”

KONTAKT MIG HER

-Spørgsmål og booking

Ring / sms

Mail

Chat