top of page
tinder logo 1.jpg
Tinder
Coaching
telefon til tinder profil analyse TELEFON + LOGO.png

Tinder profil: Knæk koden til Tinder

KOM TIL
MED DET SAMME

Jeg har altid reserveret tider i min kalender til nye klienter, så du/i hurtigt kan komme i gang. Jeg har åbent både dag/aften/weekend.

tinder logo 1.jpg

E-BOG: FÅ DE RIGTIGE MATCHES PÅ TINDER

download-29737981654977699.png

EKSTRA BLADET OM BRIANS DATING COACHING FORLØB
HOS MIG

Ikke-navngivet-1.png

Klik på billedet for at læse artiklerne

BOGEN OM DATING

Mockup 6.jpg

Læs mere om min bog "DATING - Mandens guide til dating, at være mand og menneske"

Image by Mika Baumeister

FÅ HJÆLP TIL TINDER

Tinder er en fantastisk dating side, men hvis ikke din profil giver det rigtige indtryk af hvem du er og hvem du leder efter, så vil du sandsynligvis havne i bunken af venstre swipes.

 

Jeg hjælper mænd og kvinder med at få kompetencerne til at få succes på Tinder. Du kan bl.a. lære at:

 • Lave en Tinder profil der giver mange matches af profiler du er tiltrukket af

 • Starte og føre spændende og flirtende samtaler, som skaber interesse, tiltrækning og seksuel spænding.

 • Aldrig at løbe tør for spændende ting at snakke om.

 • Hvornår i korrespondancen der er det bedste tidspunkt at få aftalt at mødes. (Hvis du gør det for tidligt så vil det oftest resultere i at din match ikke føler sig klar til at mødes med dig og hvis du gør det for sent, havner du i vennezonen)

 • Hvordan du aftaler med din match at mødes på en sådan måde, at din match overholder aftalen og du undgår at blive brændt af.

 • Hvordan du skal forholde dig fra i har aftalt at mødes til i rent faktisk mødes.

Tinder profilbilleder og bio

Dine profilbilleder og din bio giver indtryk af hvem personen bag er. Det kan være et problem, hvis det indtryk som profilen giver, ikke stemmer overens med virkeligheden eller måske stemmer billedernes indtryk ikke overens med bio'ens. Jeg hjælper dig med at give den potentielle match et indtryk af hvem du er og samtidig gør vi det muligt for din potentielle match at genkende sig selv i din bio. Jeg finder ud af hvem du er og hvad du leder efter og sammen skræddersyer vi profilen til at matche netop det.

Samtalens kunst

Der er måder at kommunikere på, som får tiltrækningen til at stige og der er måder der får den til at falde. Kunsten er, at få samtalen til at skabe connection og tiltrækning igennem autentisk nysgerrighed og interesse. Hvis dine samtale kompetencer halter, så har du mulighed for at lære et unikt værktøj jeg har udviklet, som gør dig i stand til at have samtaler der er uforudsigelige, spændende og som skaber tiltrækning. Det er et værktøj der sikre dig altid at have noget at snakke om og som tager udgangspunkt i nuet, og din autentiske nysgerrighed fra øjeblik til øjeblik.

Hvordan flirter man?

At flirte er et stort emne og jeg kan give dig et solidt fundament til at kunne flirte igennem Tinder. Det handler ikke om at bruge manipulerende strategier, men om at vide hvad der skaber tiltrækning og hvordan man på en autentisk måde flirter med sine matches. 

De bagvedliggende frygte

Hvis du er bange for at blive afvist, har lavt selvværd eller føler dig akavet ved at vise at du er interesseret, så afspejler det sig i måden du skriver til dine Tinder matches på. Derfor er det også vigtigt at få arbejdet med netop de ting der larmer på din inderside, så du kan hvile i dig selv, så du, i måden du skriver til dine matches på, virker tiltrækkende.

Tidligere Tinder Coaching klienter beretter:

 • Jesper, fraskilt

"I mit datingliv oplevede jeg fin respons fra kvinder i den fysiske verden, men online fik jeg stort set ingen. Pasquale hjalp mig med en ny tekst og nye fotots til min Tinder-profil baseret på mine personlighed og mine præferencer. Samtidig fik jeg træning i at føre en flirtende samtale og undgå at den går i stå. Responsen har været overvældende. I løbet af få uger er jeg gået fra nul matches til flere end jeg har overskud til at kontakte. Det har også resulteret i flere lovende dates. Pasquale har en stor viden om, hvad der virker, og et kompetent blik for hvad lige præcis du har brug for, så du kan få succes. Derfor kan jeg varmt anbefale Pasquale."

 • Anette, Fyn

"Pasquale formåede virkelig at hjælpe mig, selvom jeg var skeptisk og ikke troede at det var muligt. Han ændrede mit mindset og fik min profil til lige netop at fortælle om MIG. Og så dukkede den rigitge op, jeg åbnede mig op og fik mig, for første gang i lang tid, til at tro på at det og på fremtiden med en sød og dejlig kæreste. Tak Pasquale for dine input, feedback og forståelse - du har åbnet min verden til kærligheden igen og jeg tror på den igen og alt er SÅ skønt."

Image by Štefan Štefančík
Texting at Cafe

Hvor foregår Tinder Coaching?

Jeg har lokaler i Bording (7441) som ligger mellem Herning og Silkeborg. Lokalerne er beliggende nær motorvejsafkørslen, så det er nemt at komme til og fra.

Hvis afstanden er en udfordring eller du føler jer tryggere i egne omgivelser, kan terapien også afholdes online. Dette kan, for nogle, være nemmere at få til at passe ind i en travl hverdag.

Terapiform

Terapi hos mig foregår som samtaleterapi, hvor jeg anvender mit terapeutiske værktøjsbælte sammen med min erfaring og intuition. Alt efter kontekst, kan der også blive undervist eller lavet små øvelser, alt efter hvad jeg fornemmer at der er brug for.

Hos mig foregår Tinder Coaching som samtaleterapi. Alt efter kontekst, kan der også blive undervist eller lavet små øvelser, alt efter hvad jeg fornemmer at klienten har brug for.

 

Mellem sessionerne

Klienten vil i coachingen få indsigter i, hvordan man får succes med Tinder og få konkrete redskaber og værktøjer, til at arbejde videre med hjemme, mellem sessionerne. Dette er for at styrke fundamentet vi får lagt i coachingen, så forandringerne bliver forankret og permanente. 

ANDRE SIGER

"I mit datingliv oplevede jeg fin respons fra kvinder i den fysiske verden, men online fik jeg stort set ingen. Pasquale hjalp mig med en ny tekst og nye fotots til min Tinder-profil baseret på mine personlighed og mine præferencer. Samtidig fik jeg træning i at føre en flirtende samtale og undgå at den går i stå. Responsen har været overvældende. I løbet af få uger er jeg gået fra nul matches til flere end jeg har overskud til at kontakte. Det har også resulteret i flere lovende dates. Pasquale har en stor viden om, hvad der virker, og et kompetent blik for hvad lige præcis du har brug for, så du kan få succes. Derfor kan jeg varmt anbefale Pasquale."

BOOK 3 SAMTALER
-OG FÅ 1.000 KR. RABAT

Jeg anbefaler altid at starte med 3 samtaler. Så kan vi nå ind til kernen og har tid til at arbejde med udfordringen, både i samtalerne og mellem sessionerne. Efter de 3 samtaler laver vi en status af forløbet og ofte er de 3 samtaler nok til, at du har fået alt det der skal til, for at være selvkørende og vi kan afslutte forløbet. Hvis du vurderer, at der er behov for mere støtte og terapi, så kan samarbejdet selvfølgelig fortsættes. Når du booker 3 samtaler giver jeg 1.000 kr. i rabat.

GRATIS FORSAMTALE

Hvis du er i tvivl om hvorvidt jeg er den rigtige til at hjælpe med netop den udfordring som du står med, hvis der er spørgsmål eller blot vil mærke om der er kemi, så book en gratis forsamtale.

 

Her snakker vi over telefonen i 10-20 minutter, hvor jeg hører om udfordringen og fortæller hvad jeg kan gøre for dig, ved netop den situation, som du befinder jer i.

Forsamtalen er uforpligtende og giver dig mulighed for at få en fornemmelse af det hele, inden du beslutter jer for, om vi skal samarbejde.

PRISER & FORLØB

Mobile Phone_edited_edited_edited_edited

Gratis forsamtale

 • Varighed 15-20 min.

 • Over telefon

0 kr.

linkedin-sales-navigator-o4CEee8W7FI-uns

Tinder coaching

 • Varighed 60 min.

 • Online eller i mine lokaler

1 Samtale 1.500 kr.

3 Samtaler 3.500 kr.

-spar 1.000 kr.

Booking

SPØRGSMÅL OG BOOKING

OM PASQUALE PALADINO

Jeg hedder Pasquale Paladino og er født og opvokset i Danmark med en Dansk mor og Italiensk far.

 

Jeg har en stor fascination indenfor menneskers adfærd, sociale interaktioner, verbal- og non verbal kommunikation og psykologi. Og mine ekstra særlige "kæpheste" er kærlighed, tiltrækning og seksualitet. Jeg tror på, at autenticitet og nærvær blandet med integritet og viden kan skabe den balance i kærlighedslivet, som gør det smidigt, meningsfuldt og livsgivende.

I terapien lægger jeg stor vægt på tryghed, ærlighed og respekt. Det er grundstenene for at kunne skabe et rum for forandring, healing af traumer og nye indsigter.

Med langt over 500 sessioner i bagagen, kan du med tryghed vælge mig som din/jeres terapeut.

 • Terapeuten kendt fra TV

 • Underviser på Parterapeut og Sexolog uddannelsen

 • Afholder af workshops til par og singler

 • Forfatter af bogen “Dating-Håndbogen til mænd”

 • Forfatter af e-bogen “Få de rigtige matches på Tinder”

 • Skribent af artikler om sex, samliv og kærlighed til bl.a. Se & Hør, Ekstrabladet og Ritzau

 • Kærlighedscoach i tv programmet "Efter Ex"

 • Kærlighedscoach hos radiokanalen Skala.FM

 • Lavet podcast afsnit med Joan Ørting

 • Kærlighedscoach til “Flirting anno 2021”

 • Enneagram practitioner (persontype værktøj)

 • Ekspert i kropssprog, verbal og nonverbal kommunikation

 • Samtalens kunst -samtaler der skaber samhørighed og tiltrækning

DatingOgParforhold I MEDIERNE

images hvid.png
Ekstra_Bladet_logo sort hvid.png
98ddba0f-500a-484a-b074-3b2f0462b63e sort hvid.jpg
unnamed sort hvid.jpg
Skala-FM sort hvid.png
bottom of page