top of page
Massage
Kropsterapi
Kropsterapeut, Sexolog & Parterapeut
Pasquale Paladino

Kropsterapi, terapeutisk arbejde med kroppen

KOM TIL MED DET SAMME

Jeg har altid reserveret tider i min kalender til nye klienter, så du hurtigt kan komme i gang. Jeg har åbent både dag/aften/weekend.

ANDRE SIGER

Udtalelse: anonym kvinde

"Første gang var jeg spændt samt nervøs men da Pasquale er et behageligt menneske så forsvandt nerverne hurtigt. Jeg har gemt på nogle grimme ting fra min barndom så derfor virkede jeg hård udadtil for ingen skulle se min smerte. Efter lidt tid inde i forløbet trykkede Pasquale på de steder hvor de grimme tid sad og jeg begyndte at græde, min krop var på overarbejde "red alert mode"og min hjerne kørte for fuld kraft. Men det var en mærkelig fornemmelse men også dejligt at det kunne komme ud. Han er nem at tale med, græde hos. Det er svært at beskrive med ord, så jeg kan varmt anbefale ham. Han er meget dygtig."

KROPSTERAPI TIL
KROP OG SIND

Kropsterapeut, Traumeterapeut, Åndedrætsterapeut, Sexolog og Parterapeut

Hos mig får du en kropsterapeut som ser det hele menneske og med en baggrund, som udover kropsterapeut også indeholder traumeterapeut, åndedrætsterapeut, sexolog og parterapeut, har jeg et bredt værktøjsbælte og forståelsesramme indenfor krop, psyke, følelser, relationer og personlig udvikling. Denne kombination af egenskaber og kompetencer er unik og gør mig i stand til at arbejde målrettet og effektivt på den udfordring du måtte stå med.

Min tilgang handler om at kunne lære at rumme de følelser der bor i dig og for nogle mennesker, er følelseslivet noget, som er mere eller mindre overvældende og for andre er de slet ikke i kontakt med følelserne indeni. Begge scenarier er ikke optimale for at være fri i egen krop og sind.

Derfor er omdrejningspunktet for behandlingen din oplevelse af at være dig i livet og hvad end for fysiske eller psykologiske spændinger, som måtte spænde ben for at du kan nyde alle aspekter af livet, kende dig selv og være tro mod dig selv.

Derfor er mine behandlinger til dig der har udfordringer med:

 • Stress

 • Angst

 • Depression

 • Traumer

 • Manglende selvværd, selvkærlighed og selvtillid

 • Udbrændthed

 • Overvældende følelser

 • Svært ved at mærke følelser

 • Tankemylder

 • Relationelle udfordringer

 • Særlig sensitiv

Kroppen taler

Jeg guider i kropsterapien din opmærksomhed og åndedræt ned i din krop, mens jeg behandler og giver din krop mulighed for at kommunikere, udtrykke sig og give slip på dét, som har sat sig fast i krop og psyke.

Noget sidder fast

Når stress eller traumer ikke er blevet bearbejdet, sidder de fast i systemet og bruger energi på at holde nervesystemet i alarmberedskab og begrænser vores mentale kapacitet. Systemet er i denne sammenhæng kroppen og psyken, som hænger sammen. Når psyken er presset, enten som stress over tid eller i form af overvældende oplevelser, vil det lagre sig som muskulære spændinger i kroppen. Igennem arbejdet med kroppen kan vi få adgang til det, som er fastlåst og stivnet i psyken. Kroppens spændinger gemmer de gamle følelser og erindringer og igennem kropsterapi giver vi dem mulighed for at boble op til overfladen, blive mærket og sat fri.

Kroppen husker

Kroppen husker ubehagelige erfaringer og oplevelser, som hovedet kan have "glemt" eller som hovedet synes at have bearbejdet. Men krop og følelser bearbejder langsommere end hovedet, så oplevelser eller omstændigheder som hovedet har bearbejdet, kan i kroppen og følelserne stadig være uforløst.

 

Ved at arbejde med både kroppens- og hovedets hukommelse, kommer vi hele vejen rundt, så underliggende årsager kan heales.

TERAPIFORLØB OG TILGANG

Hvad er kropsterapi?

Kropsterapi ser kroppen som helhed og jeg tror på, at krop og psyke hænger sammen. Igennem kropsterapi kan krop og sind få mulighed for at forløse og arbejde med underliggende årsager til psykologiske udfordringer.

Behandlingen

Jeg benytter kropsterapeutiske massageteknikker, åndedrætsteknikker, pulserende massage, tryk og stræk samt aku- og zonetryk.

Igennem arbejde med kroppen skabes kontakt til de underliggende årsager, til mentale- såvel som fysiske problemstillinger. Igennem behandlingen vil der løbende være en smule psykoterapeutisk samtale.

Behandlingen foregår på briks og med et tæppe på. 

Hvor foregår terapien?

Jeg har lokaler i Bording (7441) som ligger mellem Herning og Silkeborg. Lokalerne er beliggende nær motorvejsafkørslen, så det er nemt at komme til og fra.

PRØV KROPSTERAPI
FØRSTE BEHANDLING 500 KR.

Vi starter altid med én behandling for at se, om der er et godt samarbejde. Efter den første behandling laver vi en status og hvis kemien føles rigtig, så har du mulighed for at booke et forløb. Det tager ofte 3-5 behandlinger at få det fulde udbytte af kropsterapien, da kroppen giver slip i "lag", som ét efter ét skrælles af.

GRATIS FORSAMTALE

Hvis du er i tvivl om hvorvidt jeg er den rigtige til at hjælpe med netop den udfordring som du står med, hvis der er spørgsmål eller du blot vil mærke om der er kemi, så book en gratis forsamtale.

 

Her snakker vi over telefonen i 10-20 minutter, hvor jeg hører om udfordringen og fortæller hvad jeg kan gøre for dig, ved netop den situation, som du befinder dig i.

Forsamtalen er uforpligtende og giver dig mulighed for at få en fornemmelse af det hele, inden du beslutter digfor, om vi skal samarbejde.

PRISER & FORLØB

Mobile Phone_edited_edited_edited_edited

Gratis forsamtale

 • Varighed 15-20 min.

 • Over telefon

0 kr.

Spa Bed_edited.jpg

Kropsterapi

 • Varighed 90 min

 • I mine lokaler

Første behandling 500 kr.

Booking

SPØRGSMÅL OG BOOKING

ANDRE SIGER

Hør udtalelser fra andre som har været i kropsterapi.

00:00 / 01:30
00:00 / 01:29

OM PASQUALE PALADINO

5 hurtige om kropsterapeuten

 • Totum Kropsterapeut

 • Parterapeut, Sexolog og Datingcoach

 • ​Ekspert i kropssprog

 • Ekspert i relationer

 • Ser krop og sind som helhed

 

Jeg hedder Pasquale Paladino og er født og opvokset i Danmark med en Dansk mor og Italiensk far.

Jeg har en stor fascination indenfor krop og psyke sammenhæng, adfærd, verbal- og non verbal kommunikation og psykologi. Jeg tror på, at jeg med autenticitet og nærvær blandet med integritet og viden kan skabe et stærkt fundament for at mennesker kan heale.

I kropsterapien lægger jeg stor vægt på tryghed, indføling og respekt. Det er grundstenene for at kunne skabe et rum for forandring, healing af traumer og nye indsigter.

Udover mit virke som kropsterapeut arbejder jeg som parterapeut, hvilket har været med til at give mig en stor erfaringsbank indenfor relationer, både hvad angår relationer til romantiske partnere, men relationer generelt. Da mange af vores traumer og ubehagelige oplevelser er forbundet til relationer, er det vigtigt at have kendskab, viden og erfaring i at arbejde med relationer og det har jeg.

blue.png

DatingOgParforhold I MEDIERNE

images hvid.png
Ekstra_Bladet_logo sort hvid.png
98ddba0f-500a-484a-b074-3b2f0462b63e sort hvid.jpg
unnamed sort hvid.jpg
Skala-FM sort hvid.png
bottom of page