top of page
mayur-gala-2PODhmrvLik-unsplash.jpg
De 5 kærlighedssprog
v. Parterapeut & Sexolog Pasquale Paladino

Lær at forstå dit eget og din partners kærlighedssprog, så i begge kan føle jer elskede.

KOM TIL MED DET SAMME

Jeg har altid reserveret tider i min kalender til nye klienter, så du/i hurtigt kan komme i gang. Jeg har åbent både dag/aften/weekend.

De 5 kærlighedssprog

Det er utroligt vigtigt, at din partner viser dig kærlighed, på den måde eller det "sprog", som gør at du kan mærke det i det dit hjerte og føler dig elsket. Og det er ligeså vigtigt, at du kender vejen til din partners hjerte, så når du vil vise din partner kærlighed, kan gøre det på den måde, som din partner mærker og føler sig elsket.

Jeg har brug for at føle mig elsket

Mange oplever at den beholder vi har i hjertet, som handler om at føle os elskede af vores partner, kan føles mere eller mindre tom. Det handler ofte om, at partneren enten ikke ved, eller ikke forstår vigtigheden i, at vise dig kærlighed, på den måde, som dit hjerte har brug for, for at føle sig elsket.

Vi har forskellige kærlighedssprog

Mange tror intuitivt, at den måde som sin partner føler sig elsket på, må være den samme, som sin egen måde at føle sig elsket på og derfor viser sin partner kærlighed, på den måde, som de selv har brug for. Men det er forskellige måder vi føler os elskede på og derfor ender mange med, at mangle noget i parforholdet for at mærke kærligheden og føle sig elsket.

De 2 vigtigste kærlighedssprog

Alle 5 kærlighedssprog er rare og føles godt når partneren gør for os, men det er kun 2 (i sjældne tilfælde 3) af kærlighedssprogene, som rent faktisk fylder i vores kærlighedsbeholder og gør, at vi føler os elskede. Derfor er det vigtigt at kende sine egne og sin partners 2 vigtigste kærlighedssprog, så man ved hvad man skal gøre, for at tale det "sprog" som partnerens hjerte forstår.

Kærligheden siver

Hvis kærlighedsbeholderen skal blive ved med at være fyldt over tid, er det vigtigt at partneren fylder i den løbende. Der er nemlig huller i bunden af beholderen, så for at beholderen kan forblive fuld, er det derfor nødvendigt at hælde i den jævnligt.

Partnerens initiativ

En anden regel, når det kommer til at fylde din kærlighedsbeholder er, at det af ukendte årsager kun fylder i beholderen, hvis kærlighedsgaverne bliver givet på din partnerens initiativ. Hvis du selv skal bede om det, så fylder det ikke i beholderen.

 

Nuancerne / "dialekterne"

Mange folk kender lidt til eller har hørt om de 5 kærlighedssprog, men er aldrig nået i dybden med konceptet, så det bliver brugbart. Der er et overset niveau af De 5 kærlighedssprog, som er dét som gør forskellen. Da vi alle er individer, kan man ikke blot bruge de 5 overordnede kategorier af kærlighedssprog og tro at alle passer deri. Der skal flere nuancer til indenfor de 5 kategorier, for at kærlighedssprogene virker. Derfor hjælper jeg par med at finde ned i "underkategorierne" af de 5 kærlighedssprog, så din partner lære hvad der specifikt skal til, for at netop du føler dig elsket.

De 5 kærlighedssprog igennem parterapi

Jeg hjælper par med at lære og forstå hinandens helt specifikke kærlighedssprog, så i kan få hinanden til føle sig elskede. Jeg tager jer igennem processen og gør det simpelt, underholdende og forståeligt, så i kan tage den nye viden med hjem og bruge med det samme.

Efter vores arbejde med kærlighedssprogene, vil i hver have fundet jeres helt specifikke kærlighedssprog og nuancer heraf og fået en lavpraktisk plan for hvordan det integreres i jeres parforhold, så din partner kan vise dig kærlighed på en måde så du føler dig elsket.

Heart Shaped Waffles
BOOK 3 SAMTALER
-OG FÅ 1.000 KR. RABAT

Jeg anbefaler altid at starte med 3 samtaler. Så kan vi nå ind til kernen og har tid til at arbejde med udfordringen, både i samtalerne og mellem sessionerne. Efter de 3 samtaler laver vi en status af forløbet og ofte er de 3 samtaler nok til, at i har fået alt det der skal til, for at være selvkørende og vi kan afslutte forløbet. Hvis i vurderer, at der er behov for mere støtte og terapi, så kan samarbejdet selvfølgelig fortsættes. Når i booker 3 samtaler giver jeg 1.000 kr. i rabat.

GRATIS FORSAMTALE

Er du nysgerrig på at høre mere om hvordan jeg arbejder med De 5 kærlighedssprog? Book en gratis forsamtale.

 

Her snakker vi over telefonen i 10-20 minutter, hvor jeg hører om udfordringen og fortæller hvad jeg kan gøre for jer, ved netop den situation, som i befinder jer i.

Forsamtalen er uforpligtende og giver jer mulighed for at få en fornemmelse af det hele, inden i beslutter jer for, om vi skal samarbejde.

PRISER & FORLØB

Mobile Phone_edited_edited_edited_edited

Gratis forsamtale

 • Varighed 15-20 min.

 • Over telefon

0 kr.

AEnB2UrmXelVHosDKDF3HbOYCOUCWaSXioYcdT17

Parterapi

 • Varighed 60 min.

 • Online eller i mine lokaler

1 Samtale 2.000 kr.

3 Samtaler: 5.000 kr.

-spar 1000 kr.

kontakt

SPØRGSMÅL OG BOOKING

OM PASQUALE PALADINO

Jeg hedder Pasquale Paladino og er født og opvokset i Danmark med en Dansk mor og Italiensk far.

 

Jeg har en stor fascination indenfor menneskers adfærd, sociale interaktioner, verbal- og non verbal kommunikation og psykologi. Og mine ekstra særlige "kæpheste" er kærlighed, tiltrækning og seksualitet. Jeg tror på, at autenticitet og nærvær blandet med integritet og viden kan skabe den balance i kærlighedslivet, som gør det smidigt, meningsfuldt og livsgivende.

I terapien lægger jeg stor vægt på tryghed, ærlighed og respekt. Det er grundstenene for at kunne skabe et rum for forandring, healing af traumer og nye indsigter.

Med langt over 500 sessioner i bagagen, kan du med tryghed vælge mig som din/jeres terapeut.

 • Terapeuten kendt fra TV

 • Underviser på Parterapeut og Sexolog uddannelsen

 • Afholder af workshops til par og singler

 • Forfatter af bogen “Dating-Håndbogen til mænd”

 • Forfatter af e-bogen “Få de rigtige matches på Tinder”

 • Skribent af artikler om sex, samliv og kærlighed til bl.a. Se & Hør, Ekstrabladet og Ritzau

 • Kærlighedscoach i tv programmet "Efter Ex"

 • Kærlighedscoach hos radiokanalen Skala.FM

 • Lavet podcast afsnit med Joan Ørting

 • Kærlighedscoach til “Flirting anno 2021”

 • Enneagram practitioner (persontype værktøj)

 • Ekspert i kropssprog, verbal og nonverbal kommunikation

 • Samtalens kunst -samtaler der skaber samhørighed og tiltrækning

DatingOgParforhold I MEDIERNE

images hvid.png
Ekstra_Bladet_logo sort hvid.png
98ddba0f-500a-484a-b074-3b2f0462b63e sort hvid.jpg
unnamed sort hvid.jpg
Skala-FM sort hvid.png
bottom of page