top of page

En af de største grunde til at du fejler på daten!


En af de største grunde til at du fejler på daten!


Er du job ansøger eller arbejdsgiver i dit datingliv?

Forestil dig, at der er et job ledigt. Har du rollen som personen der ansøger om stillingen, eller som arbejdsgiveren, der søger en person til jobbet?


Hvordan i alverden har det nogen som helst sammenhæng med dating spørger du? ..Bare rolig, der er en mening med galskaben.


Jo, ser du, det handler om det mindset du bærer med dig, på daten.


Går du til daten med det ”jobsøgende” mindset:”nu skal jeg sælge mig selv, og overbevise dig om hvor god jeg er. Jeg vil vise dig talrige argumenter for, hvorfor du skal vælge mig til jobbet”?


Hvis du gør det, vil du fremstå som en person, der har begrænsede muligheder og er af lav værdi. (Værdi i forhold til hvor attraktiv du vil være, at danne par med, på et helt basalt plan. Her er vi altså nede i en ældgammel del af vores hjerne, nemlig krybdyrshjernen)


Hvis du derimod går til daten med ”arbejdsgivers” mindset: ”nu skal jeg se om denne person passer til de værdier jeg har, og er værd at bruge mere af min dyrebare tid på” (ikke på en snobbet måde, men en måde, hvor du kender dit eget værd og dine værdier)


Hvis du gør det sidste, vil du fremstå som er person, der har masser af muligheder og er af høj værdi. Forestil dig en rockstjerne eller en kendt skuespiller. Tror du, at de har et behov for, at overbevise dig om, hvorfor du skal vælge dem? Nej vel. De ser sig selv som en person med høj værdi. (Og her er værdi ikke ment som økonomisk værdi eller karrieremæssig succes, men den selvopfattede værdi, som er den, du på et ubevidst plan udstråler)


Har du brug for at få fin-tunet din rolle når du dater, så du kan blive ”arbejdsgiveren” i dit dating liv, så find min profil her på GoMentor (Søg på Pasquale) og vælg den coaching form der passer dig bedst.


Mvh Pasquale

Dating & Parforholds Coach

Comments


bottom of page