top of page

Hvad skal jeg snakke med min date om?Har dette spørgsmål lyst op på din nethinde:

Hvad skal jeg snakke med min date om?”


Så er du ikke den eneste... Det er nemlig et af de spørgsmål jeg får rigtig ofte som Coach.


Og det er der en god grund til. Læs videre og find ud af hvad grunden er..


Når vi kigger på på vores kultur herhjemme, er det nemlig ikke super naturligt at snakke med fremmede. Hvorimod hvis vi kigger på lande i sydeuropa som Italien, Spanien og Portugal, så vil man opdage, at de stort set aldrig vil synes det er grænseoverskridende at snakke med et fremmed menneske. Det har de gjort fra barns ben af og det gør man bare dernede.


Men så siger du nok, at det ikke hjælper dig, når du ikke har haft en opvækst i det sydlandske.


Og det kan du jo have ret i! Men hvad gør du så, hvis det ikke falder naurligt for dig, at snakke med fremmede mennesker?


Det er lidt ligesom at køre bil. Når du skal lære det, hvad gør man så?


Man øver sig! Og ligesom i eksemplet med bilen, kan det være en stor hjælp, at have en professionel til at få de gode tips til at parallel parkere, holde perfekt på rattet (10 og 2) og den bedste rutine til at kigge i spejlene (spejl, spejl, skulder)..


Anyway, du får lige 3 tips til at samtale med din date. Enjoy!


  • Snak om positive emner.

Du vil have din date til at associere dig med noget positivt, og det sker ved, at i snakker om emner der er positive og opløftende. Så undlad historien om hvordan du har har haft en træls barndom.


  • Snak ud fra hvor din opmærksomhed er.

Hvad falder dig ind at sige? Hvad lægger du mærke til? Hvis din opmærksomhed falder på hendes krøller, så snak om det. Hvis stedet i befinder jer på minder dig om en sjov historie, så sig det. Slip kontrollen for hvad der ville være godt at sige eller hvad du tror din date vil høre og bare sig det DU har lyst til.


  • Lad være med at snakke om jeres næste date.

Der må godt være noget mystik omkring hvor du står, så lad være at snakke om jeres næste date sammen. Jo mere du snakker om jeres eventuelle fremtid sammen, jo større er sandsynligheden for at du ikke er en del af den.

Comments


bottom of page