top of page

Passer dig og din partner sammen?Kan du huske puslespil? Gamle dages tidsfordriv inden Ipads og smartphones. Puslespil kunne være alt fra 2 til flere tusind brikker, der skulle danne et motiv.

Forestil dig dette: Din partner og dig er hver en puslespilsbrik. Jeres forhold handler om at prøve at sætte jeres brikker sammen til et billede.

  • Hvordan ser din brik ud? Hvordan ser din partners brik ud?

  • Og nu til spørgsmålet til 1.000.000, nemlig, hvor godt passer jeres brikker til hinanden?

Har du et gæt på hvad det er?! ..Okay, du har garanteret gættet det nu. Dét, der afgør formen på brikkerne er de VÆRDIER du og din partner hver især har.

(Nej, ikke de værdier du har i banken $$$ eller har fået i gave, men værdier som i egenskaber du sætter pris på!)


Det kan være du har tillid som værdi, ergo er det vigtigt for dig, at der er tillid mellem jer og at du kan stole på din partner.

Eller måske har du positivitet som værdi?

Måske er det humor?

Prøv denne korte øvelse, hvis du selv vil finde dine værdier:

  • Brainstorm en liste med de egenskaber du sætter pris på

Er det klaret? Fantastisk! Nu har du fundet ud af hvordan din puslespilsbrik ser ud. Du har fundet egenskaber der betyder noget for dig.

Nu til det det spændende/skræmmende øjeblik:

Hvor meget passer din partner til de værdier du sætter pris på?

Eksempel: Hvis du har tillid på din liste med værdier, så spørg dig selv, hvor meget betyder tillid for min partner? (kig på din partners tidligere handlinger)

Når du har gjort det ved alle dine værdier, kan du begynde dig at danne et billede af hvilken puslespilsbrik din partner er.

Alt for mange par, glemmer at se virkeligheden som den er, og prøver at bilde sig selv ind, at puslespilsbrikkerne passer perfekt sammen, når de måske i virkeligheden er vidt forskellige.

Take away: Det er vigtigt at se virkeligheden som den er og ikke som du ønskede at den var.

Er du i tvivl om din partner og dig passer ”nok” sammen? Så hjælper jeg gerne med at kaste lys på emnet, så du bedre kan komme til at mærke, hvad der er rigtigt for dig!

Comments


bottom of page