top of page

Sådan vinder du diskussionen i dit parforhold!

Nåå, jeg fik dig til at klikke herind med en catchy overskrift.

.. Indrømmet, det var lidt snyd, og jeg beklager at have ledt dig herind med troen på, at du nu får det hemmelige våben, til at vinde alle diskussioner i dit parforhold.


MEN! Jeg har noget meget mere powerfuldt på hjerte til dig, så diskussionerne ikke behøver være en kamp mod hinanden, hvor den ene vinder og den anden taber.


Jeg kan nemlig afsløre, at det ikke handler om at vinde, men om at forstå din partner!


Du kender det måske, situationen hvor din partner og dig er blevet uenige om noget. Det kunne være en diskussion om, hvem der skulle have taget opvasken, eller hvorfor du ikke har nævnt, at i er inviteret til familiefest om 1 time.


Det kan være store og små ting, der kan skabe ubalance i parforholdet.


Men hvordan takler jeg det?


Utrolig mange par går til en diskussion med mindsettet at ”nu skal jeg komme med alle mine gode argumenter imod min partner og som en anden politiker udspille min modstander på intellekt, rationale og logik, så han/hun kan forstå, at jeg har ret og han/hun tager fejl”


Men som du nok allerede ved, er intellekt, rationale og logik ikke det nemmeste at mønstre, når der er følelser i klemme. (og mange af de ting man diskutere om, er ofte subjektive)


Nej! Vejen tilbage i harmoni, er et ønske om at forstå hvordan din partner har det og hvorfor. Hvorfor føler din partner sig sur, irriteret eller såret over, at du ikke har fortalt om invitationen til familiefesten.


Hvis du sætter dig for at finde ud af hvad der bor indeni din partner, og ønsker at forstå ham/hende, så vil du som oftest finde ud af, at hans/hendes intention faktisk er god. Det kan være at irritationen over invitationen til familiefesten der ikke er nævnt, bunder i, at din partner gerne vil forberede sig og kunne vise sig fra sin bedste side, så hvis han/hun havde vidst hvad i skulle, havde han/hun måske ikke festet hele natten før.


Take away: Der ligger som oftest en god intention bag følelsen i en diskussion eller skænderi.


Og nu hvor du ved det, er det din opgave at grave ned bag de sure, irriterede eller frustrerede følelser, som du kan se på overfladen!


Dyk ned og undersøg hvordan din partner har det og hvorfor, så finder du guldet der ligger gemt dernede.


God arbejdslyst, guldgraver!


De varmeste hilsner

Pasquale Paladino

Dating & Parforholds Coach

Commentaires


bottom of page